Karácsony Gergely mit csinált eddig?
Én nem vagyok Karácsony-párti, főleg, mert pesti sem vagyok, de amúgy mit kellene várni bármilyen főpolgármestertől egy olyan helyzetben, mikor az önkormányzatoktól elvesznek egy csomó jogkört, az anyagi helyzetük meg drasztikusan leromlik?
Miből tegyen csodát? Feleannyi pénzből? Pláne kormányzati széllel szemben, mikor a vak is látja, hogy a Fidesz a fővárost bünteti, mert levátották Tarlóst?
Én debreceni vagyok, itt mit csinál a fideszes polgármester és önkormányzat? Elmondjam? Éppen most adott engedélyt munkásszálló építésére ukránoknak, hollgy, legyen hol elszállásolni őket, ha jön a BMW. Miközben Hajdú-Biharban van az egyik legtöbb munkanélküli, ők meg ukrán vendégmunkásokat akarnak a városba hívni.
Olyan bájos, hogy a Karácsonyt csak azzal lehet védeni, hogy hát a kormány!!!
Még egyszer mondom, tessék megnézni Budapest költségvetését, aztán tessék összehasonlítani a korábbiakkal, és akkor mindenki rájön, ha AKAR, hogy nem igaz az, hogy itt aztán nincs lóvé a kormány miatt!!
#17 Olyan bályos, amikor a kormány azzal próbálja megúszni a felelősséget, hogy elmúltnyócév, meg Brüsszel, meg Soros meg Gyurcsány.
Ismerős?
Ja így már kínos?!
Pedig Karácsony helyzetével kapcsolatosan van is alapja. A kormány és a Covid miatt tényleg drasztikusan csökkent a város bevétele, jogköröket tényleg csökkentette a kormány.
De mondd meg nekem, hogy az EU milyen jogköröktől fosztotta meg Magyarországot?! Miben akadályozta meg, hogy normálisan kormányozzon?!
A jogsértés nem számít kormányzásnak, előre szólok!
Azt is megjegyzem, hogy a sokat emlegetett ígéretfigyelőben nincs regisztrálva az összes ígéret teljesülése. Részben azért mert csak cikkeket lehet beküldeni, és nem minden ígéret teljesüléséről írnak cikket, másrészt meg nem minden cikket küldenek be, harmadrészt meg az oldal üzemeltetője nem naprakészen kezeli az oldalt.
Van például ígéret egészségügyi szűrésről, ez teljesült is, még sincs regisztrálva, és ez csak egy példa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!