Kínai és orosz vakcinával beosztottak nem aggódnak, hogy gyakorlatilag rajtuk van tesztelve a vakcina?
Kérdező, én sem szeretném magam kínai/orosz szurival oltatni. Nemes egyszerüséggel azért, mert tartok tőle, hogy kevesebb országba engednek be vele. Ha tudom, hogy bármerre járhatok és költözhetek a világban, a kínaira, mivel bevált, ismert technológia, még rá is bólintanék.
Viszont nem tudom mi tesz nálad egy országot színvonalassá, de ha az, hogy a "nyugati világ" része, egyszerűbb vagy mint Kecel mellől Kiss Istvánné Ingrid. Illetve jó, tegyük fel az olyan lepusztult pöcegödrök (szarkazmus) mint az UAE meg sem közelítik 'Murica fényes dicsőségét, és az olyan városnak csúfolt tanyák (Szarkazmus) mint pl. Tokyo, Seoul, Peking, Shanghai, Szingapúr, Dubai meg sem közelíthetik Detroit, Harlem vagy Queens gyönyörűségét, de miből gondolod hogy a Szingapúri, vagy UAE béli orvosok és szakértők tömegesen le akarnák gyilkolni a saját népüket? Vagy hogy jön össze ez a dolog az oltással? Nekem nem áll össze :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!