Fideszeseknek mindig lesz minden évben egy kitalált ellensège?
Most Novák Katalin kezdte el a propagandát.
"Belső erők szakítják szèt a családokat"
Itt mire gondolt? Csak nem a liberálisokra?
Hogy kell elkèpezelni,hogy választják szét a családokat?
Vagy azokra gondolt,akik a saját körükből tértek rossz útra, családos embereik orgiázására vagy Jachtos prosizására?
Kíváncsiságból,hol tanulták ki a manipulálás művèszetèt?
Mindig választások előtt kitalálnak egy fő ellenséget.
Ez ellenzék Orbant ellen gyülölet politizál. DK kifejezett fröcsög a gyülölettől miközben Gyurcsány kormanynál nagyobb kárt egy kormány se okozott Magyarországnak a rendszerváltas ota. Nekik mindenki "fideszes" aki nem az ő szektájuk támogatja.
Olyan fideszessegel nem vadolható emberek szerint is így van, mint Puzser, Schiffer, Vona.
Ha azt mondom az ellenzék is gyülölet poltizalast folytatt, elvakult az indulataittol, szektás jellegű, nem képes indulattol elvakulva tárgyilagossagra, stb. Abból hogy következik hogy fideszes vagyok? Aki nem tapsol Sztálin elvtarsnak az imperialista besuggo elvtarsak?
Hiába valtjatok le a fideszt ha ugyanez a bolsevik mentalitast van a masik oldalon! Nem leszek fideszes attol hogy megmondom az igazat!
Ahogy az se vélemeny, hogy Orban legalabb a költségvetest egyenesbe tartotta.
Ha valaki mond egy számokkal igazolt tényt es abbol az jön le, hogy az illető ilyen vagy olyan, ott mar komoly baj van.
9es voltam.
Kérdező eltorzitod.
Egyes kritikak jogossag nem jelenti azt, hogy az ellenzék bizonyos tagjainak, bizonyos megnyilvánilasai nem gyülöletkeltők vagy Orbánt démonizálok. Ez jelenseg ellenzeknel tagadhatattlan es letező. Példaul a parhuzamok vonasa a nacikkal rendszeres. Ugyanakkor a nyilt fenyegetőzések mikozben ők akarjak megvedeni a demokraciat.
Képtelen vagyok komolyan venni ilyen mertékű primitiv indulat vezereltseget. Egy szóval se vedtem a fideszt ezzel.
9es
#21 teljesen jogosan gyűlölet politizál, én is gyűlölöm ezt a komcsi férget az orbánt, pedig 2010-ben még bedőltem neki.
Olyan kárt okozott az országnak azzal meg miatta nem tudtuk kihasználni az elmúlt 10 év gazdasági szárnyalása ami valószínűleg helyrehozhatatlan. Emellett hatalomba betonozta magát, és elvtársait, amit megint nagyon nehéz lesz eltakarítani ha lehet egyáltalán még...
Milyen károkat legutóbb talán csak rákosi elvtársa okozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!