Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik párt fogja...

Ádány Dani kérdése:

Szerintetek melyik párt fogja megnyerni a 2022-es választást?

Figyelt kérdés
Érveket is szívesen fogadok.

2021. márc. 21. 23:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Tök egyértelmű a kérdés...
2021. márc. 22. 07:03
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

A jelenlegi ellenzék nem egységes. Vidéken teljesen esélytelen. Nincs közös program, belső viták, helyezkedések jellemzik őket. Zömében mára már súlytalanná vált politikusokból áll. Bosszúra szomjaznak, az átlag embert észre sem veszik. Ember és természetellenes ideológiákat támogatnak.

Mit hoz a jövő? Még senki nem tudja.

2021. márc. 22. 07:43
 13/16 meszike91 ***** válasza:

SGyP

Soros György Pártja

2021. márc. 22. 09:30
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr és pártkoalíciója a Fidesz-KDNP! 💗🤍💚
2021. márc. 22. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Poe Törvénye: Az extrém nézetek kifejezését lehetetlen megkülönböztetni azok paródiájától, hacsak nincs a paródia ténye nagyon egyértelműen jelezve.

Azért még autizmussal küzdőként is látom, hogy itt többen vicceltek :)

2021. márc. 22. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:

"a választás megnyerése után az ígéreteivel szöges ellentétben kezdett ügyködni, mondván, más a kampány, és más a kormányzás."

És megválasztották újra 2010-ben? Ha nem, akkor az engem igazol.

Mellesleg én azért nem szeretek az öszödi beszédre hivatkozni, mivel ha az egyik részét igaznak tekintjük, akkor a logika azt követeli meg, hogy az egész beszédet vegyük igaznak. Az nem játszik, hogy ami tetszik az igaz, ami nem, az hazugság.

És abban a beszédben az is elhangzik, hogy Gyurcsány rendbe akarja tenni az oktatást és egészségügyet, csak párton belül nincs meg a támogatottsága.

"Orbánt utálja az egész ellenzék, de Gyurcsányt még a saját táborában lévők közül is sokan utálnak, megosztó személyiség"

De csak a fidesz kommunikálja, hogy itt Orbán vs Gyurcsány van.

Orbánnal nem az volt a legnagyobb baj, hogy marhaságokat akart mindig is csinálni, hanem az, hogy sosem volt senki, aki felügyelje, amit csinál, mivel 2/3-a volt, így mindig bármit megtehetett.

Egy koalíciós, összellenzéki kormánynál szerinted egy jobbik, momentum vagy lmp fogja hagyni, hogy Gyurcsány azt tegyen, amit akar? Én erősen kétlem.

Sokkal biztonságosabb, hogy egyszerre 6 párt bámulja a többit, hogy még egy forintot se vigyenek el, mert azzal már lehet kampányolni a következő választáson és politikai tőkét kovácsolnak.

"Orbán sokat tanult Gyurcsánytól, sőt tökéletesítette a módszereit, nekem egyik kutya, másik eb sok szempontból a két vezető."

Nekem az öszödi beszéd pont azt mutatja, hogy nem ugyanaz a kettő. Orbán, amit átvett az szerintem az mszp-n maradt pártállami módszerek, és Gyurcsány belülről akarta megváltoztatni a pártot, ezért elkezdett simulni, legalábbis az öszödi beszéd alapján.

Aztéán tekinthetjük az egészet hazugságnak is, amit ott mondott, nekem mindegy.

"Abban sem hiszek, hogy egy ilyen szövetség hosszú távon működő képes tud lenni, ha kormányra kerülnek rövid idő alatt össze vesznek a koncon."

Szerintem azért nem lenne működőképes, mert vannak emberek, akik az ellenzéken belül lopnának, de ha az összefogás és közös kormányzással ez kiderülne, hogy kik ezek, akkor jól jártunk.

"Mondhatjuk, hogy meg kellene újulni az egész magyar politikai vezetésnek, de erre esély sincs, a régi arcok vannak a pártok élén"

Ha sosem váltasz kormányt, akkor téynleg nincs. Ha elkezdenek az emberek számonkérni politikusokat és nem csak a két szép szemükért rájuk szavazni, akkor a gerincesebb polgárok is elkezdenek politizálni, mert látják, hogy mostmár számít a gerinc, így szép lassan megtisztul, de ehhez el kell kezdeni mindig a kisebbik rosszra szavazni.

2021. márc. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!