2018-ban melyik párt fogja megnyerni a választásokat?
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 02:54
1/10 anonim válasza:
Vagy orbánék vagy az mszp, szerintem. Az utóbbi évek ezt mutatják. Már most megy a jópofizás.
2/10 anonim válasza:
Nahát, ezt a kérdést egyáltalán nem szokták feltenni minden egyes nap :p
Én meg sose mondom el minden ilyen kérdésnél, hogy még bármi történhet, de jelenleg a Fidesz simán, nagy fölénnyel vezet a felmérések szerint, a közelében sincs egyik párt sem.
Aztán általában egyáltalán nem szokták lepontozni a válaszom, pedig csak tényeket írok, nem azt, amit szeretnék ha történne.
3/10 anonim válasza:
Még addig sok minden történhet. Az pedig nem igaz, hogy a Fidesz nagy fölénnyel vezet. Ezt csak a Fideszes média állítja.
4/10 anonim válasza:
A Fityesz fog nyerni. Nincs más kiút. A baloldali köpedelemből nem kérnek az emberek újra, a Jobbikot meg azért nem, mert az átlag embert nem a turulmadár, meg a Trianon érdekli.
5/10 anonim válasza:
2018-ban,szerintem még a Fidesz,bár remélhetőleg mégegyszer nem lesz esélye 2/3-ra.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak a JOBBIK
2016. máj. 15. 20:01
8/10 anonim válasza:
"Minden bizonnyal" pont úgy ahogy 10-ben és 14-ben.
Ja és felesleges kiírni egy kérdést ha a más álláspontja nem érdekel.
Persze lehet nyomatni az öntömjénező propagandát h "A fiatalok körében a legnépszerűbb, Néppárt...."
Ez a valóságon nem változtat. Majd meglátod 18-ban.
Hogy mekkora "Néppárt is" valójában a Turulmadaras társaság.
9/10 anonim válasza:
"Csak a JOBBIK".Ahogy érzed,de szerintem "koppani" fogsz.
10/10 anonim válasza:
FIdesz, mivel a többi alternatíva méginkább nevetséges! Persze ők is, de a többire még annyit sem bíznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!