Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Puzsér Róbert "kokainban pácolt közbűnöző"-nek nevezte Berki Krisztiánt?

Figyelt kérdés

"Bánom, amit Berki Krisztiánról írtam és mondtam: látva, hogy ez a kokainban pácolt közbűnöző miként veszélyezteti pusztán brahiból mások biztonságát, ma már belátom, hogy éveken át milyen indokolatlanul finoman fogalmaztam vele kapcsolatban."

Szerintetek kinek van igaza?

2021. márc. 21. 14:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#7 Kritizálás és be-és leszólás nem ugyanaz! Egyébként volt másik hasonló "kritikus" is aki közszereplő volt, majd elment kolbászt lopni a boltba.
2021. márc. 22. 07:36
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
'Mér? Nem az?
2021. márc. 22. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van. Aki már találkozott BKval az észreveszi, hogy állításával ellentétben nem veti meg az élvezeti szereket.
2021. márc. 24. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a gyakorira járó kommentelők szellemiségéről is sokat elmond, hogy “ugyanakkora bohócnak” tartanak egy köztörvényes bűnözőt és egy kritikust, aki kritikát mert megfogalmazni. Azért csak gondoljuk át, melyikük is veszélyeztetett életeket amúgy.
2021. jún. 1. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Most már biztosan tudjuk, hogy Puzsérnak igaza volt...
2022. máj. 14. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!