Igaz-e vagy nem a szigorúbb kijárási tilalom híresztelése?
Egy ismerősöm azt hallotta, hogy Magyarországon március 25-től még jobban fognak szigorítani, nem este 20 órától 5 óráig lesz kijárási tilalom, hanem dél 12 órától másnap hajnal 5-ig. Tehát a 24 órából 7 órát lehet kimozdulni, déltől meg csak szigorúan csak munkshelyre, meg nagyon fontos esetben, meg boltba, de este 7 után boltba sem.
Igaz ez a hír vagy csak állhír?
Ha más is hallott ilyet, akkor lehet igsz, de ha senki csak én, akkor szerintem nem igaz.
Ez érdekelne.
Én támogatnám
De akkor legyen szigorú is.
12
Te csak támogasd azt hogy otthon poshadjal a szobádban nyáron is a 40 fokban!
Amúgy kérdező mikor fog jönni a szokásos bevallasod hogy kamu kérdést tettel ki?
Az ismerősödnek ajánld szíves figyelmébe az alábbi weboldalt:
Ez nyújthat némi segítséget számára, hogy leszokhasson mielőbb a tudatmódosító szerek használatáról.
Jobbulást kívánok neki!
Pusmognak erről is (kormányhivatalos ismerős mondta) de ez 100% olyan szándékosan "kiszivárogtatott" dolog, és figyelik mi rá a reakció (pl itt a GYK-n)
De arról is pusmognak, hogy húsvétkor teljes kijárási tilalom. Ami szintén egy "teszt szivárogtatás" lehet.
O1G hallani sem akar róla, közeleg 2022.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!