Simicska tudott (tud) valami olyat Orbánról amivel kicsinálhatta volna?
Figyelt kérdés
A választások előtt beszéltek olyasmit hogy Simicskának esetleg vannak infói Orbánról amit ha bedob a közösbe akkor Orbánnak annyi (atombomba).
Csak meggondolta magát (ami persze érthető, hisz még Putinak sem lett volna érdeke hogy kicsinálja, és mint tudjuk az oroszok nem viccelnek) vagy csak blöff volt az egész?
2021. márc. 21. 00:16
A kérdező szavazást indított:
jó kérdés! gőzöm sincs...
erre tippelek:
9 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ezt az infót már elmondta Orbánról, azóta is mindenki fújja.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy egy nagy G? :))
Arra már mindenki magától rájöhetett :D
2021. márc. 21. 00:22
3/11 anonim válasza:
Ha lenne, már tudnánk róla.
Most már miért titkolná?
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg csak olyan, amivel saját maga is rosszul jött volna ki. Ha rajtad keresztül mossák a pénzt, szerves része van annak a bűnnek, amire fel bemártanád a partnered.
5/11 anonim válasza:
Ő találta ki és indította be azt a gazdasági háttérmunkát amely megalapozta Orbán és a NER oligarchák mérhetetlen vagyonát.
Mindent tud, de neki és a családjának is csak egy élete van.
6/11 anonim válasza:
Én egy olyat is hallottam, hogy Orbán fia biszexuális, és volt pár érdekes balhéja. Aztán hogy ebből mi igaz azt nem tudom, de nekem ezt egy olyan valaki mondta aki korábban Szájerről is tudta hogy mi a helyzet mivel személyesen ismerte.
7/11 anonim válasza:
Orbán eltanulta Simicskától, amit Simicska tudott. Egyiküknek sem érdeke, hogy a "szakmai" titkot elárulja.
8/11 anonim válasza:
Valószínű igen. Az Orbán birodalom alapjait ő építette fel anyagilag. Ő volt aki ebben a koponya volt. Vagy is, teljes körű kipakolás az ő vesztét is okozná. Vagy talán, csak az ő vesztét okozná. A fidesznek az elmúlt 10 év alatt volt ideje eltüntetni, kozmetikázni azt amivel megtudná vádolni. Orbán tanult is belőle, jobb egy bólogató, nemzeti gázszerelőnél gyűjteni a pénzt. Ő azon a szinten van, hogy nem fog lázadozni.
9/11 anonim válasza:
Ha volna is neki orbánt lejárató információ a birtokában, akkor sem használná fel ellene, mert feltehetően tettestársak ők sok mindenben.
10/11 anonim válasza:
Biztos van egy csomó minden, csak abban ő is benne volt, bűntársként, így nem tudja lebuktatni anélkül, hogy önmagát is lebuktatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!