Más országban miért sokkal sikeresebbek és keményebbek a fellépések a korlátozásokkal szemben és miért állnak sokkal inkább a tüntetők oldalára a rendőrök?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 21:28
21/23 anonim válasza:
Németeknél is volt egy fb csoport, a “wirmachenauf”. Nekik is nagy volt a szájuk, hogy leszrják a regierungot és nyitnak. Természetesen nem nyitottak. Az olaszoknál is ment ez, gondolom ők sem nyitottak.
22/23 anonim válasza:
"Amúgy most lehet hogy nagyon meredek és hihetetlen dolgot fogok mondani, de azt esetleg nem lehetne hogy fogod azt a cetlit és kidobod szépen a kukába? Ha ezt így több ezren megtennék szerinted hogy tudnák rajtuk a lóvét behajtani?"
Ha kaphatnál félmilliós büntit, megmernéd ezt tenni? Gyanítom nem.
23/23 anonim válasza:
A tüntetésen sok embert valóban megbüntettek az ávósok.
Én speciel megúsztam, mert nem mentem bele a legnagyobb tömegbe, ahol az ávósok vegzálták az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!