Husvet hetvegen lehet menni nyaralni?
Figyelt kérdés
Marmint elmenni 2-3 napra pl korbe bicajozni a velencei tavat , sutogetni , bulizni2021. márc. 20. 10:09
1/11 anonim válasza:
Max akkor, ha sátorban alszol a puszta közepén, mert a szálláshelyeket bezáratták.
2/11 anonim válasza:
Nem lehet nyaralni, mert idén húsvét tavaszra esik.
3/11 anonim válasza:
És locsolkodni lehet vajon majd menni vagy megint szól a "locsold idén a virágaidat" kampány?
4/11 anonim válasza:
Tavasszal nyaralni? Ilyet se hallottam még. Gondolom arra gondolsz hogy 2-3 napra elutaznál ott alvos hétvégére. Ez egyáltalán nem nyaralás nem is értem hogy jut ilyen az eszedbe főleg tavasszal nem nyaralunk. Maximum tavaszolunk....
A másik hogy eleve szállást nem kapsz mert bezáratták és harang biztos hogy addig nem lesz enyhítés ilyen téren. Meg alapból 20:00-5:00 ig nem lehetsz kint csak munkahelyen lehetsz illetve bejelentett tartózkodási helyeden.
5/11 anonim válasza:
Le a maszkot, le a kesztyűt, megmutatom most a Jancsit. Igazolványt, személyit kérek!
Intenzíven jártam, mégis jól megfáztam, tüsszentem kéne, szabad-e locsolni?
6/11 anonim válasza:
Nyaralni, nyáron szoktak menni - a nem fideszesek!
Csak szólok!
7/11 A kérdező kommentje:
De van rá esély hogy addig enyhítenek , és ki lehet bérelni 1 viskót. Gondolom feketén is megy ez a játék.
2021. márc. 20. 10:41
8/11 anonim válasza:
Soha nem fognak enyhíteni. Sőt, esélyes, hogy húsvétra bevezetik az egész napos kijárási tilalmat.
9/11 anonim válasza:
Májusig szinte biztosan nem enyhítenek.
10/11 anonim válasza:
"Ződ erdőben hó van, ide a pízt oszt jóvan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!