Elképzelhető az, hogy ha nem oltatom be magam, akkor nem mehetek majd edzeni?
Honnan jön ez a hülyeség, hogy a testépítők gyengék? Gyanítom, hogy aki ilyet, fingja nincs a sportról. Tessék kapásból egy cáfolat: John Grimek
Kár, hogy már meghalt és nem tud lebaszni egy pofont az olyan parasztoknak, mint amelyik itt kaszálással érvel, hogy megmutassa mennyire gyengék a testépítők. :)
Engem aztán nem tud érdekelni a hülye igazolványuk🤦♂️🤦♂️Dugják fel ahova gondolom,ennyi😋😋Akkor nem megyek eddzeni,na és?Már november óta itthon eddzek és nem haltam bele szóval eztán sem fogok 👏👏
Sokan nem fogják magukat beoltatni és akkor a termek forgalmának annyi mert a nyuddíjas Erzsi tuti nem megy le egy kondizásra és a többi igazolványos sem én úgy vélem de majd kiderül idővel úgyis kinek lesz igaza.De nekem mindegy mert megoldom akkor itthon hisz már hónapok ez van és nem is bánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!