Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebből nem lesz itt nyaralás,...

Ebből nem lesz itt nyaralás, se most nyáron de még ki tudja meddig. Mi lesz így a szórakoztatás jövője?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen eddig sem csináltak sok mindent az emberek amikhez most úúúgy ragaszkodnak. Betolták majd kitolták a feneküket a vízből, esetleg órákat álltak sorban hogy láthassák a Római Colosseumot (mintha az olyan rohadt érdekes lenne, egy épület semmi több), valamint p1csa részegre itták magukat egy szórakozóhelyen és részegen bepróbálkoztak 1-2 csajnál, aki a másodperc töredéke alatt lekoptatta őket.

De legalább el lehetett mondani, hogy "van életük".

Ezeket a szarságokat, sőt még ennél sokkal jobb dolgokat elektronikus szimulációval szerintem már simán lehet helyettesíteni. A valóságos virtualitás már nem egy és nem két évtizede létező perspektíva. Szerintetek is elektronika, 100%-ban lesz a szórakoztatás jövője, egyfajta Home Entertainment?

A koronavírus világa és a korlátozások tökéletes táptalajt nyújtanak ennek széles körű elterjedésére.

Szerintetek?

2021. márc. 19. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez itt a kiút, más megoldási lehetőség nem látszik:

https://www.youtube.com/watch?v=P9-uTbujnIQ

2021. márc. 20. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Márpedig ez lesz a jövő."

Én meg a hatos lottó számait kérem szépen.

2021. márc. 20. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:

7

Régen én is így gondoltam de ha lelkileg jól vagy akkor a kisugárzásod is megváltozik,így nagyobb esélyed lesz csajozni

2021. márc. 21. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!