Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán hogy gondolja, hogy...

Orbán hogy gondolja, hogy kinyitja az iskolákat áprilisban, amikor most zárt be minden?

Figyelt kérdés
Ma jelentették be, hogy jövő héten is bezárva marad minden. Most zárták be az országot még egy hétre, akkor hogy nyithatja ki az iskolákat áprilisban?
2021. márc. 19. 14:27
A kérdező szavazást indított:
Nem lesz iskola nyitás áprilisban
nyitás lesz az ált.iskolákban
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Kizárt hogy kinyitja. Egy évvel ezelőtt is úgy volt hogy egy hónapra zárnak be, de azóta is zárva vannak. Ha eljön az április, szépen meg lesz hosszabbítva.
2021. márc. 19. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se nyitnak ki
2021. márc. 19. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért így csinálják, mert ha most bejelentenék, hogy szeptemberig otthon lehet maradni, a diákok 95%-a nem tanulna semmit. Így egy kicsit azért sakkban lehet őket tartani, hogy húsvét után 3 témazáró lesz :D
2021. márc. 19. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Te sem gondolod komolyan, hogy a tanévzáró bulit online meglehet tartani.
2021. márc. 19. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ez nem érv. Én kedden írattam meg a témazárót a gyerekekkel. A tanárok jó része nem változtat a beosztáson, amikor itt az ideje akkor online is meg lehet íratni.
2021. márc. 19. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: persze, de azért csak más otthonról írni, és már a suliban, nem?
2021. márc. 19. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 Igen. Hiszen megbeszélik egymással meg használják közben a könyvüket.

Tudod mi a vicces? Hogy lett belőle 1-es és 2-es is, nem is egy és semmivel sem lettek jobbak a jegyek mintha bent írtuk volna meg az órán.

Tavaly még én is tartottam attól, hogy az ilyen online számonkérés majd irreálisan jó jegyeket fog hozni, de nem. Aki korábban sem tanult az most sem hajlandó még annyira sem, hogy belenézzen a könyvébe előtte, hoyg mi mit jelent.

2021. márc. 19. 15:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Az sem volt semmi, amikor tavaly azt mondta Orbán, hogy ha bezárnak márciusban az iskolák az a tanév végét jelenti és a tanárokat fizetetlen szabadságra kell küldeni :XD

Most én is arra hajlok, hogy edzésben akarja tartani a tanulókat, de szerintem idén már biztos nem nyitnak ki az általános iskolák. Ma is rekord volt. Ráadásul az angol mutáns szereti a gyerekeket😅

2021. márc. 19. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a tanév már elúszik, kár is másban reménykedni. Ha sikerül nagyon felpörgetni az oltásokat, akkor esetleg nyárra sikerül olyan átoltottságot elérni hogy szeptemberben normális tanév indulhasson.
2021. márc. 19. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
38%

"Most zárták be az országot még egy hétre"

NINCS bezárva az ország. Mindenki oda megy ahová akar, azt csinál, amit akar. Csak vannak bizonyos korlátozások.

Ha bezárnák az országot, akkor ki se lehetne menni a házból, az élelmiszert is önkéntesek vinnék, szkafanderben.

2021. márc. 19. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!