Orbán hogy gondolja, hogy kinyitja az iskolákat áprilisban, amikor most zárt be minden?
#6 Igen. Hiszen megbeszélik egymással meg használják közben a könyvüket.
Tudod mi a vicces? Hogy lett belőle 1-es és 2-es is, nem is egy és semmivel sem lettek jobbak a jegyek mintha bent írtuk volna meg az órán.
Tavaly még én is tartottam attól, hogy az ilyen online számonkérés majd irreálisan jó jegyeket fog hozni, de nem. Aki korábban sem tanult az most sem hajlandó még annyira sem, hogy belenézzen a könyvébe előtte, hoyg mi mit jelent.
Az sem volt semmi, amikor tavaly azt mondta Orbán, hogy ha bezárnak márciusban az iskolák az a tanév végét jelenti és a tanárokat fizetetlen szabadságra kell küldeni :XD
Most én is arra hajlok, hogy edzésben akarja tartani a tanulókat, de szerintem idén már biztos nem nyitnak ki az általános iskolák. Ma is rekord volt. Ráadásul az angol mutáns szereti a gyerekeket😅
"Most zárták be az országot még egy hétre"
NINCS bezárva az ország. Mindenki oda megy ahová akar, azt csinál, amit akar. Csak vannak bizonyos korlátozások.
Ha bezárnák az országot, akkor ki se lehetne menni a házból, az élelmiszert is önkéntesek vinnék, szkafanderben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!