Hülyeség a lezárás?
Ami nyitva van, oda be lehet menni, maszkban.
Akkor mi értelme bezárni az olyan helyeket ahol amúgy is csak lézengenek az emberek.
Pl mindenféle ipari boltok.
Az 1ik stadion árából vehetnének jobb féle maszkokat, amit aztán ingyen osztanának. Ja ez az orbán kormány.
Most oda mennek az emberek ahova tudnak, hétvégén elmentem biciklizni (több helyre is) és soha ennyi kirándulót nem láttam, de ahogy olvastam országszerte kirándulnak az emberek, sokkal többen mint az megszokott volt eddig.
Például Nagykovácsiban annyian voltak a Nagy-Szénáson kirándulni, hogy a polgármester külön megkérte az embereket hogy ne menjenek a városba kirándulási szándékkal.
Másrészt ott a rendőrség se büntetheti meg őket, nem is felügyelik, de kb. a maszkviselők aránya 30-ból 1 ember volt, úgy hogy egymást kerülgették az emberek a turistaösvényen.
Annyiban hülyeség a lezárás hogy mivel úgyis mindenki azt csinál amit akar, vagy megtalálja a módját ez nem a járvány megfékezését szolgálja, hanem csak hátráltatja a kis- és középvállalkozókat, kisboltokat, üzleteket.
Teljesen felesleges az emberek most nem az utcán kerülgetik egymást hanem az erdőbe...sokkal jobb.
A kirándulás elég panelproli dolog, pláne most.
Értem hogy csak a betonkockákat látják, egy kis erdő mező már változatosság.
De ha valaki alapból erdős fás helyen lakik annak nem nagy élmény.
Kérdező, pont most halt meg egy vírus szkeptikus, lezárás ellenes tavoli ismerösöm koronaban. Nem volt alapbetegsege es nem volt 50. Nem az első.
Csak mondom.
8 as komolyan nem ertem mirol beszelsz.
Milyen formaban van es miert nem jó igy szerinted?
Mi benne a diszkriminativ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!