Ez most komoly? 😳
Szerintem nézzük meg ezt a mai ellenzéki neoliberális gondolkodás mentén. Ott van ugyanis bőven több oltásellenes, nem véletlenül, de ezt most hagyjuk.
Szóval ők saját akaratukból dönthetnek, hogy beoltatják magukat, vagy sem. Szerintem is ez teljesen rendben van így. Demokrácia van! ( Mit mondanának, ha ez is kötelező oltás lenne, mint gyerekkorunkban sok- sok oltás, ahol nem volt döntési helyzet🤔🤔)
Szóval, ha ők jogot formálnak arra, hogy a többség akaratával szemben nem oltakoznak, akkor a többség is jogot formálhat arra, hogy más elbánásban részesítse őket. Hangsúlyozom, ez teljesen DEMOKRATIKUS, nem, mint a koalíció....🤫🤫
A lepontozást köszönöm, ebből is látszik, hogy igazam van.
12#- es
"Szerintem nézzük meg ezt a mai ellenzéki neoliberális gondolkodás mentén. Ott van ugyanis bőven több oltásellenes, nem véletlenül, de ezt most hagyjuk."
Az a baj, hogy a sok hülye nem azért nem oltatja magát, mert ő milyen húdeliberális, hanem azért mert "ha a Zorbán aszongya hogy ótassak, akkor én biztos nem ótatok". Nagy részük ezt nyilván le fogja tagadni. Dehát Magyarország először 10 millió fociszakértő, aztán 10 millió politikus, mostmár 10 millió virológus-professzor országa lett. Hiába, okos nép ez, mindenhez is ért. Nagyon gáz, hogy még ebből is helyi politikát csinálnak sokan. Oldaltól függetlenül. Azokat tényleg nem oltani kellene, hanem irtani.
Undorító.
Az első és legfontosabb kérdés hogy meddig tartana egy ilyen megkülönböztetéses időszak. Nyilván örökre tervezik így biztosan nem támogatandó egyáltalán. Ha csak pár hétig akkor kit érdekel ez nem fog meggyőzni hogy beoltassam magam.
Másrészt a regisztráltak kB felé 65 év fölötti miközben a teljes nepessegben nem érik el a 30%-ot azaz durván felülreprezentáltak és ők jóval kevesebbet utaznak, fogyasztanak stb biztos hogy ők nem fogják pörgetni a gazdaságot. Ez így rövidesen államcsődöt jelentene.
Mellesleg ehez hasonlót legutóbb az 1930-as években használták Németországban, aki csak más csoport volt hátrányos megkülönböztetésben.
16# ó jaj, egyem a nagyon librális fejedet. Akkor az is zsarolás, amikor pl Karácsony Gergely az autók kitiltásáról beszél, meg az is szegregáció, hogy 14 éves kor alatti csajt csak büncselekmény elkövetése mellett dughatsz meg, hiába egyezik bele...meg az is zsarolás, hogy bizonyos helyeken csak a kijelölt helyen parkolhatsz le.
De a legnagyobb igazságtalanságot valahogy elfelejtetted megemlíteni. Miért nem tüntetést/ lázadsz fel utólag azon, hogy csecsemő és kisgyermek korodban számtalan oltást kaptál, aztán még a szükeidnek sem volt esélye nem beleegyezni!!! És azokról tudtad, vagy azóta tudod, hogy mit kaptál, milyen hosszú távú hatásai vannak???
18# mitől más???
Egy covid oltás ellenes hülyegyerek sem tudta nekem még megmagyarázni, hogy azokkal az oltásokkal miért nincs baja, sőt nem egy éppen mostanában hordja büszkén a saját gyermekét különböző oltásokra, amiről azt sem tudja, mi az, Déva Covid oltást, azt neeee!!
19
A gyermekkorban kapott oltásokkal már hosszú évek, évtizedek óta oltanak. A Covid oltást pár hónapja fejlesztették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!