Ha eddig minden országban meghalt már több ember az astra zeneca oltása után, miért kommunikálják még mindig azt hogy ez egy megbízható szer?
Legutóbb pár napja olaszországban egy tanárnő és ha jól olvastam egy katona.
de még mindig nem okoz vérrögöt, meg infarktust, hivatalosan, pedig az összes ember ebbe halt bele.
Miért kell ennyire propagálni ezeket a szenny oltásokat, mikor az emberekre erőltetik ezt, sokan elhiszik a propagandát, és mikor beadatják és előjönnek a mellékhatások, akkor kapnak a fejükhöz, hogy nem kellett volna.
Itt felénk volt( egyik szomszédos országban élek egy tanár,) beadatta estére nehézlégzése volt, azt hitte a család, infartus, már jött is érte a kék villogós rohamtaxi.Szegény egy hetet volt kórházban úgy ment haza, mint akit egy hétig fogolytáborban tartottak.Azóta mindenkit csak lebeszél róla, pedig előtte ő mondta hogy érdemes beoltatni mindenkinek magát.
"Az a fura izraelben beadtak 5-6 millió oltást, senkinek semmilyen mellékhatása."
Akkor jobban utána kellene olvasni. 2 768 200 beoltott közül 6 575 tapasztaltak mellékhatást első dózis után.
Nekem a főnököm holnap kapja meg. Utána nézett, most 17 millióan kapták már meg abból meghalt 0,0X%-a.
Szia jenőke te miről beszélsz?
Márc 1. -ig 9,9 millió lakosból 54,6 százalékot oltottak be.
Akkor az mennyi is?
Gondolom kitudod számolni...nem annyi mint amit te írtál.😀
Állítólag azért vagyunk bezárva, mert a covid nagyon veszélyes.
Ehhez képest 17 millió oltottból meghalt 7, akit AZN-nel oltottak. Most el kellene dönteni, hogy mi a veszélyesebb.
#12 szóval 5,4 milliónál nem volt egyetlen embernél sem mellékhatás, amikor 2,7 milliónál még 6575 főnél volt?
Ha levezeted nekem, hogyan lett 6575-ből 0, akkor komolyan javasolni foglak Abel-díjra.
Az ottani kormány propaganda állítása szerint nem volt mellékhatás, meg halál sem.
Arra hivatkozva írta.
Te viszont nem számoltál jó, vagy direkt kisebb számot írtál, én 5-6 millió beoltattat írtam, ami most március 18.-ra már össze is jött, ha márc. 1. annyi volt hogy az ország lakosságának több mint 50%-a
De sok ottani szakértő is írt már cikket, inkább nem is írom le mennyi halálesetet becsültek, amit szimplán hozzáírtak a vírus okozta halálhoz.
Több újságíró is foglalkozott vele, milyen kényszerítő intézkedésekkel próbálják meg rávenni a lakosokat hogy adják be ezt a vackot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!