Miert akarjak ram eroltetni az oltast,ha egeszseges fiatal vagyok?
25 eves vagyok,egeszsegesen taplalkozom,sportolok.
Miert akarjak ram eroltetni az oltast?
Az nem lehet az ervuk,hogy mer akkor nem adod tovabb.
Oltassal is tovabb lehet adni.
Meg most mar pedzegetik,hogy gyerekeknek,kisbabaknak is be fogjak.
Minek,ha csak a rozzant,egeszsegtelenul taplalkozo,elhizott embereken okoz bajt a virus?
Ti ertitek ezt?
Tehát az egészséges fiatalok legyenek a betegeskedő öregeket vagy az elhízott, kinyirt immunrendszerű dagadékokra tekintettel és ezért oltassák be magukat. Szép logika.
Szeretném, ha az autósok tekintettel lennének arra a károsanyag kibocsátásra, ami miattuk van és letennék az autót, hiszen a légszennyezettség nekik köszönhetően az egekben van ami többszáz ember halálát okozza évente.
Szeretném, ha az idősek tekintettel lennének a fiatalokra vagy dolgozó korosztályra, és nem reggel csúcsidőben utaznának a város egyik végéből a másikba a 30 ft-al olcsóbb farhátat megvenni.
Jó duma ez a "legyünk tekintettel a másikra" dolog, csak nem életszerű.
"De mégvalami: az ősember sosem oltakozott. Nem is élt 30 évnél sokkal tovább... Olyan egészségtelen ételeket sem nagyon evett, mint cukor, nem ismerte a zsírsav fogalmát sem, és a mesterséges adalékokat sem. Ősemberként élsz te is?"
Én pl. utálom a csokikat, sütiket... régen imádtam, de ma már nem esik jól, ezért nem eszem... nem kényszer, nem fogyókúra, szimplán már nem kívánom... Pedig nem vagyok ősember... :D Miért kell ezt a 2 dolgot egyből összekötni?!
"Ha majd jön az a mutáció, ami sorra szedi le a 20-on éveseket, akkor fogok jót röhögni rajtatok."
Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!