Miert akarjak ram eroltetni az oltast,ha egeszseges fiatal vagyok?
25 eves vagyok,egeszsegesen taplalkozom,sportolok.
Miert akarjak ram eroltetni az oltast?
Az nem lehet az ervuk,hogy mer akkor nem adod tovabb.
Oltassal is tovabb lehet adni.
Meg most mar pedzegetik,hogy gyerekeknek,kisbabaknak is be fogjak.
Minek,ha csak a rozzant,egeszsegtelenul taplalkozo,elhizott embereken okoz bajt a virus?
Ti ertitek ezt?
"Minek,ha csak a rozzant,egeszsegtelenul taplalkozo,elhizott embereken okoz bajt a virus?" - az azért megvan, hogy egészséges fiatalként is belehalhatsz? Vagy ha nem, ott vannak a hosszútávú szövődmények: tüdőkapacitás csökkenése, idegrendszeri károsodás, agykéreg sorvadás, krónikus fáradtság szindróma, hogy csak egy párat említsek.
Nem tudom, te hogy vagy vele, én még min. 40 évig szeretném használni a tüdőmet - meg az agyamat is.
Amúgy nem zsarol senki.
"25 eves vagyok,egeszsegesen taplalkozom,sportolok."
Jól teszed, ezzel teszel legtöbbet az egészségedért, nem az oltással meg maszkhordással. Csak így tovább, én is így teszek. Mindenkinek így kéne cselekedni, csak hát az átlagember bszik rá, inkább oltástól, maszkoktól, kormánytól, gyógyszerektől, stb. várja, hogy egészséges legyen.
Ha éve lett volna vakcina és mindenki beoltanak vele, akkor nem alakultak volna ki a mutációk. A mostani mutációk és veszélyesebbek a fiatalabbakra, mint az eredeti vírus.
Ha majd jön az a mutáció, ami sorra szedi le a 20-on éveseket, akkor fogok jót röhögni rajtatok.
Nem akarlak tovább rémiszteni, de felsőbb hatalmak erőltetik. Bill Gates kifejlesztett valami mesterséges anyagot ami megváltoztatja örökre a természetes génállományodat. Ezért akarják beléd juttatni.
Sry, de ez az igazság. Engem sosem fognak beoltani ezzel, ha kell elmenekülök egy olyan országba, ahol jobban ellenáll a kormány Bill Gates akaratának. Orbán csak egy szerencsétlen báb.
12. Koszonom szepen es neked is igy tovabb :)
Igen en mindig is ugy gondolkodtam,hogy nem a kulso mesterseges segitseget kell varni.
De hat az atlagember ,aki reggelire megeszik 2db aldis mindenfele mereggel teli pogacsat es leobliti egy energiaitallak es ebedre megeszi a zsiros marhatokanyt vacsira meg oreo kekszet eszik es egesz nap csak ül az szerintem is csak az oltastol varhatja a csodat,mert a sajat testetol ilyen etelekkel nem.
Senki nem erőltet rád semmit kedves, legalábbis azóta, hogy fellhagytál a tanulmányaiddal.
De ha megengedsz - alázattal - néhány megjegyzést.
Kedves biológia tanárod elfelejtett téged felvilágosítani arról, hogy aki meghal, azt bedobják egy gödörbe, földet dobnak rá és ott hagyják.
Kedves matek tanárod nem emelt szót, amikor te szunyókáltál a hatványsorok alatt.
Humán tanáraid elnézték, hogy simán önző fszkalap maradjál. Olyan senkiházi, aki csak az ÉN szót ismételgeti.
És sajnos kiengetek az életbe.
totál hülyén, kedvesem.
Na, most ennek isszuk a levét mi adófizetők. :(
"Miert akarjak ram eroltetni az oltast,ha egeszseges fiatal vagyok?"
Újabb laikus, aki pontosabban látja a helyzetet a szakembereknél.
'-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!