Tényleg győzhet az ellenzék '22-ben?
Figyelt kérdés
Ez a közvélemény-kutatás ezt mutatja [link]
Igaza lehet a közvélemény-kutatásnak, győzhet az elkenzék?
2021. márc. 18. 07:12
11/16 anonim válasza:
Elvben igen (a papir mindent kibír), de a gyakorlatban aligha (a pénz mindent felülír).
12/16 anonim válasza:
A jelenlegi ellenzék anyagi függőségben áll idegen hatalmakkal. Azok ember és természetellenes nézeteit támogatja.
13/16 anonim válasza:
Szerintem a lényeg az lesz, hogy mennyivel nyer a Fidesz vidéken, legyen az egyéni, legyen az listás szavazat, ugyanis abban biztos vagyok, hogy Budapesten összességében az ellenzék fog győzni, vidéken pedig a Fidesz.
Én bízom a vidék 3- szor annyi szavazójában... amúgy szoros eredményre számíthatunk. De a Fidesz szerintem 55 százalékkal nyer...
Azt se felejtsük el, hogy a mérleg nyelve lehet a Mi hazánk is, mert ha 5-8 százalékot el tudnak érni, akkor még olyan furcsa helyzet is jöhet, hogy pl a Fidesz koalíciót kell velük kössön...
15/16 anonim válasza:
Reálisan nem.
Össze fognak ők még verekedni is, addig a hatalmi pozíciókért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!