Ma megkaptam a védettségi kártyát mert kétszer beoltottak asztra zenekával. MIRE JÓ EZ A PLASZTIKÁRTYA?
Írják a levélbe meg kártya hátoldalára hogy koronavirus.gov.hu n van fennt mire jogosít. De ott nem írnak semmit.
???
mindenki,
Volt egy interjú a Pfizer magyarországi ügyvezetőjével (info rádió)
Kérdés: Meddig ad védettséget a vakcina?
Válasz: nem tudjuk.
Akkor mit is írnak a kártyára? Bárki dobjon át egy linket infót arról, hogy meddig hatásos a bármelyik vakcina??!!!
Ilyet nem láttam. És ha a normál influenza vakcinára gondolok, akkor évente egyszer middenkit be kell oltani???
Nekem kérségem vannak arról, hogy ez mennyire lesz fenntartható persze, ha az immunitás kb. 1 évig él....
ha sok évig jó akkor van értelme természetesen.
Várom a cikkeket, köszönettel!
Ne foglalkozz ezekkel, mind gyökér baloldali,
Hát hallod, nekem a legtöbb ilyen elmebeteg vírustagadó, oltásellenes ismerősöm ízig-vérig narancsban pompázik.
Az összes balos ismerős meg oltatni akar.
Nem is vírustagadás ez hanem jó vastag magyaros IRÍGYSÉG!!!
Nekem mindegy sokan fognak még meghalni a fertőzésben. Mondtam rokonomnak hogy meg fog halni ha nem oltatja be magát. azóta elkapta a koronavírust és már el is hamvasztották.
A plasztikkártyáról remélem ma mondja el Gulyás hogy mire jó és minen kiváltságokat ad!
Kérdező, én örülök, hogy oltva vagy, minden embernek örülök, én is várom már, hogy végre megkapjam (bár állítólag a balosok mind oltásellenes idióták, én vagyok a példa, hogy nem).
De addig, amíg nem kaphatom meg az oltást, mert viszonylag fiatal vagyok a 44 évemmel, és szerencsére egészséges is, addig jó lenne, ha nem kapnátok semmiféle kiváltságot, mert baromira igazságtalan lenne. Én nem azért nem vagyok oltva, mert nem akarom, hanem mert még nem kaptam meg. És jó lenne emiatt nem hátrányba kerülni, hiszen nem tehetek róla. Nektek éppen elég előny egyelőre, hogy nagyobb biztonságban vagytok, örüljetek egyelőre ennek.
#23 pont az a gond a fideszes agymosottakkal, mint te is vagy, minden baloldalit legyökerezel, a tényekkel viszont meggyűlik a bajod.
Nem érts félre nem gond, előbb utóbb találkozol a valósággal, sajnos pont itt van gondja a Fidesznek is, ami viszont már gond, hogy mindannyiunk életet negatívan befolyásolja a Fidesz alkalmatlansága.
Persze amíg a cimbiknek pénzt kell adni addig jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!