Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozza, hogy a...

Mit szoltok hozza, hogy a kinai es az orosz vakcinat nem fogjak elfogadni az EU-ban?

Figyelt kérdés
A kormány e teren is csodot mondott.Meglepodtetek ezen? En gondoltam hogy igy lesz egyebkent.

2021. márc. 17. 22:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
31%

#20 NEM!

A kérdező hazudott. A kérdése ott van az oldal tetején, bármennyire is szeretnéd te is elhazudni: "Mit szoltok hozza, hogy a kinai es az orosz vakcinat nem fogjak elfogadni az EU-ban?"

Konkrétan azt hazudja magában a kérdésben hogy NEM FOGJÁK elfogadni.

Ennek semmi köze ahhoz ami a valóság, hogy maga az EU mint közösség elfogadja, de mellette meghagyja a tagállamoknak azt a szabadságát hogy esetleg nemet mondjanak rá. A TAGÁLLAMOK és nem maga az EU!

2021. márc. 18. 08:24
 22/31 anonim ***** válasza:
13%
Persze, hogy nem, hiszen azok ha nem módosítják a DNS-t, akkor nem szolgálják az elit célját.
2021. márc. 18. 09:26
 23/31 anonim ***** válasza:

#15, igazad, van rosszul emlékeztem, a Sputnikkal kevertem:

[link]

2021. márc. 18. 10:06
 24/31 anonim ***** válasza:
49%

Nincs rajta az oltási igazolványon hogy ki melyiket kapta meg. Akkor meg nem tökmindegy hogy elfogadott e, avagy sem?

A kormány teljesen jól kezeli a vakcináztatást és a vírushelyzetet.

Gyurcsika bácsi el is felejtette volna megrendelni a vakcinákat, annyira leszarta az országot ami rá volt bízva anno.

Még jó hogy ezek vannak most hatalmon es nem a semmitsecsináló mihaszna banda.

2021. márc. 18. 17:46
 25/31 anonim ***** válasza:
21%

A kormány egyfolytában tumultust okoz a hülye rendeleteivel, és halomban áll a vakcina a raktárban (igen, itt van lakosságarányosan a legtöbb beadatlan, igaz, hogy beadott is, de nem ezt mondom)

A magyar oltási igazolványt meg a kutya se fogja elfogadni külföldön, max Azerbajdzsán, meg hasonló baráti országok

2021. márc. 18. 17:59
 26/31 anonim ***** válasza:
60%
Egyik sem módosítja a DNS-t te nagyon hülye 22-es! Ezeket honnan veszitek? Olyan jó, hogy az összes aluliskolázott, 8 elemit talán elvégzett ostoba állandóan okoskodik és kitalál ilyen science fiction-öket.
2021. márc. 18. 18:09
 27/31 anonim ***** válasza:
95%

Magyarázd már el, hogy mit értetek azon, hogy "oltási igazolványt elfogadni"? Mit kell rajta elfogadni? Elismerik, hogy be vagy oltva? OK. Azon felul mi jelentosege? El lett mondva, hogy a beoltottak is terjeszthetik, emiatt ők sem mentesulnek a maszkhordas es egyeb korlatozasok alol. Azt is elmondta az EU, hogy nem fogják diszkriminálni a beoltatlanokat.

"Halomban áll a vakcina a raktárban, itt van lakosságarányosan a legtöbb beadatlan."

Itt van lakosságarányosan a legtöbb, aki tul esett az elso oltáson. Nem gondolod, hogy ésszerű lekötni számukra a második adagot, ahelyett, hogy ész nélkül beadnánk ezt a mennyiséget miközben amúgyis bizonytalan a vakcinaszállítás?

2021. márc. 18. 18:12
 28/31 anonim ***** válasza:
8%

27-es, pedig pont azt mondták, hogy be fogják adni ezeket is, hiszen aki legalább egy oltást megkapott már az min. 50 %-ban védett, tehát jobb, ha több ember be van oltva egy oltással, mintha feleannyi kettővel.

Amúgy most voltam oltatni, kaptam oltási igazolványt, és bizony rajta van, hogy melyik oltással oltottak.

2021. márc. 18. 18:17
 29/31 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Szuleim is megkapták az igazolást, és nincs rajta info a vakcina tipusáról.

2021. márc. 18. 18:38
 30/31 anonim ***** válasza:
31%
29. Nekem az anyumat oltották be, mert eü-s és a héten kapta meg a kártyát. Neki is rajta van az oltás típusa.
2021. márc. 18. 20:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!