Miért nem lett fellobogózva március 15.-én Bp?
#20 A Graham-féle egyet nem értés piramison te sikeresen elfoglaltad az alsó két helyet, gratulálok.
Az állító kérdést idéztem, és idézem: "Miért nem lett fellobogózva március 15.-én Bp?"
A kérdésben elhangzó állítás igaz, vagy nem igaz?
Ha még az lett volna a kérdés, amit te állítasz, hogy ahogy a rendelet előírja, de nem ez volt.
Másfelől sorold fel tételesen, hogy hol nem volt a rendeletnek megfelelően kitéve zászló, az milyen arányokat takar, az a főpolgármester hatáskörébe tartozó terület-e, vagy nem, akkor talán majd lehet mit kezdeni a vádaskodásoddal, addig nem.
Egyébként meg meglepődnék, ha a főpolgármesternek kellene felemelnie a telefont, és elrendelnie hogy legyen bárhol is zászló, netán neki személyesen kéne kitenni.
Nem gondolod, hogy ezúttal sem az igazságra törekedett a Fideszes média?
#21!
Vicces vagy ezzel a Graham féle piramissal, hiszen éppen az arra való hivatkozássa teszd maga oda, ahová engem képzelsz.
Te beszélni madzsar? :D
Ezt írtad:
"Miért nem vagy képes felfogni, hogy a kérdező mondatban rejtett állítás ez volt:"
Tehát itt egy állításnak kellett volna következnie, amit a kérdésből kiemelsz. De helyette simán bemásoltad a kérdést. Íme:
"Miért nem lett fellobogózva március 15.-én Bp?""
Még a helyesírási hibát is benne hagytad, annyira igényes vagy.
"A kérdésben elhangzó állítás igaz, vagy nem igaz?"
Egyértelműen nem igaz. Akkor lenne igaz, ha minden pontosan megfelel a rendeletnek.
Karácsony is csak 2 képet posztolt, ő sem merte azt állítani, hogy a rendeletben szereplő, kötelezően fellobogózandó helyeken mindenhol elvégeztéj a feladataikat. Ha egy tételt egyszer cáfolunk, akkor a tételt cáfoltuk.
Érdekes, hogy 3-as kommentet mennyien elfogadták, pedig semmi konkrétumot nem tartalmazott. A hivatkozott hvg-s cikkben is csak mellébeszélés volt.
"Egyébként meg meglepődnék, ha a főpolgármesternek kellene felemelnie a telefont, és elrendelnie hogy legyen bárhol is zászló, netán neki személyesen kéne kitenni."
Tudom, hogy nagyon meglepődnél, ha Karácsony bármiben felelős lenne a fővárosban. Ő olyan, mint Fegyőr, aki mindig vállalja a felelősséget, ha nem vonják felelősségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!