Megfogják hosszabbítani a zárásokat március 22. után?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 12:32
3/34 anonim válasza:
Ahogy a németek is “csaknégyhétre” zártak be novemberben, és még mindig nem igazán nyitottak ki, ugyanolyan “csakkéthét” lesz ez is.
Hülyére vesznek benneteket.
4/34 árokpart válasza:
2-es Szerintem még ma megmondják.
5/34 anonim válasza:
Csütörtökön szokott lenni a kormányinfó.
6/34 árokpart válasza:
5.ös Ez igaz, de szerintem most a helyzet súlyossága miatt nem várnak holnapig vele. Minden portál kezdi egyre jobban beharangozni.
7/34 anonim válasza:
Egy olyan intézkedés hosszabbítását, ami jövő hétfőn jár le, miért nem ér rá bejelenteni csütörtökön?
8/34 A kérdező kommentje:
Ez annyira rossz már mindenkinek. :) Munkahely és közösségi élet szempontjából is. Megértem, hogy koronavírus miatt csinálják és veszélyes stb.
De nagyon remélem, hogy ezt most nem hosszabbítják. Legalább a bezárások legyenek feloldva.
2021. márc. 17. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!