Toroczkai képes lehet felépíteni a mi hazánkat egy 2018as Jobbik szintre?
Kutyafarkúak lesznek 2022-től köcögök!
Meglátjátok!!
Nekem Toroczkai az utóbbi időben unszimpatikus lett.
Folyamatosan éjjel-nappal azzal foglalkozik, hogy meg kell védeni az országot a Fidesztől és a balliberálisoktól amellyel nem lenne gond de túlságosan átviszi konteóba a dolgot.
Összeesküvés elméleteket gyárt.
Szerintem túl lett tolva.
A 3. hozzászóló vagyok, konkrétan 2022 óta nem is jártam itt gyakorikérdéseken. Szépen megmondtam.
Viszont: Azóta hogy bekerültek a Parlamentbe számomra értékét vesztették, amit Novák Előd művel néha az teljesen vállalhatatlanná teszi a pártot, ugyanaz mint Tordai Bence, vagy Jakab Péter, nem értem hogy miért kötelező elem mindegyik pártba valami udvari bolond.
Következő jóslatom: 2030-ban népszavazás lesz az EU-s tagságról és ha nem teszünk valamit ellene addig be fog következni a Huxit.
Addig is figyeljünk arra, hogy 744Ft/m3 "piaci" áron fizetjük a gázt, miközben a valós piaci ára 244Ft/m3... Szóval m3-ként 500Ft-ot lopnak ki a zsebünkből az augusztusban rögzített árak következtében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!