Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem erzitek jogtalannak, hogy...

Nem erzitek jogtalannak, hogy sok oltasellenes oreg csak most jelentkezett, de elobb oltjak be mint titeket?

Figyelt kérdés
Ismeroseimmel (mind 30 alatti) december elejen jelentkeztunk. Sokan nem is jelentkeztek, es igy oltottak be oket. Vagy kesobb jelentkeztek. Ennek van ertelme? Miert nem huztak egy vonalat mondjuk december vegen, es aki addig jelentkezett, mar oltva lenne. Na mar most ez 1 millional volt kb karacsony korul, mostanra 3,5 millioan jelentkeztek.

2021. márc. 16. 19:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze, ez érthető is. Egyébként, hogy a fő hsz.-edre is reagáljak igazad van, fejetlenség és logikátlanság az egész. Nemrég egy olyan barátomat hívták be oltásra, aki fiatal, egészséges, és még csak nem is regisztrált. :O
2021. márc. 18. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:
95%

Sztem is igazságtalan. Én is a legelején regisztráltam, erre most elém furakszik a sok oltásellenes idióta, akik mostanra sz.rtak be, meg akik eddig hittek az ellenzék oltásellenes propagandájának.

Arról nem is beszélve, hogy bemondják a hírekben, hogy előbb az idősek kapnak oltást, mert ők a veszélyeztetetteknek. Közvetlenül utána meg jön a másik hír, hogy egyre több fiatal van súlyos állapotban kórházban, akár lélegeztetőgépen a covid miatt. Kösz szépen...

2021. márc. 18. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
22: abszolút igazad van. Oltakozzunk mert nagyon fontos, már a fiatalokra is veszélyes, oké, én már ezer éve regisztráltam, mégis semmi hír, hogy egyáltalán mikor kaphatom meg, sőt az elméleti dátum is egyre tolódik. Valahogy mintha rólunk megfeledkeztek volna, azzal pedig, hogy már hónapok óta az egyre hosszabb lista végén vagyok, kicsit se érzem nyugodtabbnak magam.
2021. márc. 18. 19:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok. Az sem mindegy, hogy a nyugdíjasok otthon lehetnek, vigyázhatnak magukra, komolyabban is veszik általában a járványügyi intézkedéseket. De sok fiatalnak muszáj bejárnia dolgozni, és több olyannal kerül kapcsolatba a korosztályából, akik nem tartják be a szabályokat.
2021. márc. 18. 22:47
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Én neked adom az én oltásomat is.
2021. márc. 19. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Zorbán elvtárs a prop ag anda jól működik, jelentem minden a TERV szerint megy.
2021. ápr. 11. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!