Nem erzitek jogtalannak, hogy sok oltasellenes oreg csak most jelentkezett, de elobb oltjak be mint titeket?
Őszintén szólva en az egészet igazságtalannak tartom, ahogy van. Elsők között regisztraltam fiatal, egészséges felnőttként. Már akkor tudtam, hogy kb soha nem fogok hozzájutni. És igen en tömbökben nézném. Pl havi bontásban. Adott hónapban regisztráltak és köztük a sorrendet megtartani. Így lenne igazságos. Amikor en regisztraltam en voltam a legnagyobb hülye a világon, mégis folyton en állok a sor legvégén.
Ehhez képest már olyan barátaim is megkaptak akik ugyanennyi idősek csak mert olyan állami cégnél dolgoznak, ahol ez “jár”. Amúgy aktatologatok és nem találkoznak lof.al se egymáson kívül. Gyogytornaszom szinten kapott már kettőt. Home officeban dolgozik csak. És sorolhatnánk a kivételeket. Olimpikonok, focisták stb. Nem gondolom, hogy ok most ossztarsadalmilag tényleg olyan marha fontosak lennének. Az eüt se oltottak volna így le. És nem is az idősekkel kezdtem volna. Első az eü, akik emberekkel dolgoznak és nem home office. Második az otthonokban élők. Aztan a fiatal felnott lakosság akik dolgozni kénytelenek, nem home officeolnak 100%-ban és nem is lehet megoldani- itt előre vettem volna a tanárokat, mert látjuk milyen káosz van, ha ok kidolnek, senki nem tud normálisan dolgozni akinek gyereke van. Aztan az öregek és aztan a home office fiatalok. Persze mindezt mutyi nélkül. Nyilván néha borul a sorrend ha olyan vakcina jön amit pl csak fiatalok kaphatnak de ha alapvetően egy átlátható rendszer lenne ahova mindenki be lenne kategorizáló a és látna, hogy ő hol helyezkedik el, no akkor lenne rend. Így csak a mutyi megy.
19 igen. Volt egy személyes konzultáció (mással nem azzal akivel most tornázom, mert mint említettem ő csak home officeol). Ő megmutatta amit meg kellett személyesen.
Használ. De egyébként egyet értek biztos hogy sokkal hatásosabb, ha tudjak javítani a testtartást mikor rosszul tartod épp. De hat világjárvány van. Ezek ilyen utolsó utáni prioritások. Meg en se mennek szívesen személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!