Miért kerül 4x annyiba a kínai vakcina, mint a Pfizer?
"Neked mi a fontosabb, hogy nyár elejére, közepére mindenki be legyen oltva vagy az, hogy spóroljon az ország 10 milliárdot az oltásokon de közben meg veszítsen 100-at a korlátozások miatt?"
Okés. Nem kell sporolni. De akkor kérdem én. Miért nem lehet dupla árat fizetni a Pfizerét (még így is olcsóbb lenne, mint a Kínai) - Izreal is ezt csinálta. Többet fizetett, gyorsabban kapott többet. Magyarország is fizethetne külön, többet és jönne az oltás mégjobban. Ja, de nem. Inkább fizessünk a Kínaiért ami a legdrágább.
A röhej az, hogy amikor megkérdezték, hogy miért nem hívják le a Moderna-t a kormány azt mondta: Túl drága. <- Na ez a nevetséges. Nem gondolod?
"veszítsen 100-at a korlátozások miatt?""
Jajj, de tudom sajnálni, hogy buknak 100 milliárdot. 2 stadion ára. :)))). De kár ... Mucsaröcsögén meg Öcsödön nem lesz 30 ezres stadion.
#15/15
"kínai amellett hogy drága még sz@r is!"
Ezt ön miből számolta ki?
Részben biztos azért, mert tudtommal már töltve jön, fecskendővel, tűvel stb együtt.
Egyébként hiába olcsóbb a Pfizer, ha korlátozottan elérhető, a gazdasági károk még mindig nagyságrendekkel nagyobbak, mint a kínai vakcina többletköltsége. Ha hamarabb sikerül elérni viszonylag nagy átoltottságot, hamarabb lehet feloldani a korlátozásokat, élénkülni kezd a gazdaság.
Mert egy közvetítőcéget kért fel a kormány az üzlet lebonyolítására(amit sehol máshol nem csinálnak(és egy offshore számlával rendelkezett egy pár nappal a közvetítés előtt még) szóval így is tudnak lopni.
Undorító, hogy még ebben a helyzetben is csak ez megy.
15-ös vagyok
Ja, csak a kínainál nincs oltási reakció, mely a hatástalanságára utal.
És kérem KIZÁRÓLAG PIROSSAL ÉRTÉKELNI CSICSKAGYÖKEREK HEE!!!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!