Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltáspártiakat nem zavarja,...

Az oltáspártiakat nem zavarja, hogy Bill Gates azt mondta a vakcinákkal lecsökkenti a lakosságot?

Figyelt kérdés
Ezt sehogy se értem!
2021. márc. 16. 12:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%
Én ràkerestem, de nem talàltam tőle ilyen nyilatkozatot..
2021. márc. 16. 12:56
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Bill Gates azt is mondta, hogy két hét múlva vége minden korlátozásnak. Nézz utána!
2021. márc. 16. 12:56
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg illene linkelned, kérdező, csak hogy lássuk te honnan vetted az infót.
2021. márc. 16. 13:01
 14/29 anonim ***** válasza:
62%
Meg, hogy bejövök neki. Nézz utàna.
2021. márc. 16. 13:01
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

Ezt találtam, ahol a Reuters utánanézett, de nem talált olyan videót vagy mást, ahol Gates ezt mondta:

[link]

Amit az összeesküvés rajongók küldözgetnek egymásnak, az egy videó, ahol egy férfi azt mondja, hogy Gates ezt mondta, ami minden csak nem bizonyíték.

2021. márc. 16. 13:03
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Gavi. [link]
2021. márc. 16. 13:12
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Azt mondta Gates, hogy ha elterjed a vakcina, akkor a feketék leállnak a gyerekgyártással és emiatt fog csökkenni a lakosság.
2021. márc. 16. 13:21
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Ezen a linken mindenféle spekulációk vannak, az egyetlen Gates idézetet pedig a kontextus nélkül értelmezik:

Meanwhile, the quote from Bill Gates alongside the headline about depopulating the earth is one that has been repeatedly taken out of context (here, here). Gates made the comment during a TED talk in 2010 about reducing the world’s carbon emissions to zero (here) and was not suggesting the global population should be killed off using vaccines. In fact, his stance is the opposite.

Gates has long been a proponent of population control to target the roots of poverty and unrest, and told Forbes magazine in 2011 that when he first entered public health, it was to focus on contraception (here) . When he later saw data suggesting that when mortality rates fall, so, too, do birth rates, Gates shifted his focus from preventing births to saving people already alive. He told Forbes: “We moved pretty heavily into vaccines once we understood that.”

[link]

2021. márc. 16. 13:23
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
17: így van, ha a halandóságot sikerül csökkenteni, akkor a születésszámok is csökkennek, erre utalt (lásd az angol idézetet)
2021. márc. 16. 13:25
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
Birom az ilyen kersezoket, ide bofog valami baromsagot, aztan megy ki a jatszoterre, ide se nez
2021. márc. 16. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!