Van még olyan, aki most sem hisz a Covid létébe?
rengeteg vírustagadó volt még decemberben is. Be is vitték Gödényt, Tamás doktort. Azóta nem is szólalnak meg, hála istennek. Szerinted mára amikor már egymásután jönnek a mutációk. Létezik még valaki aki nem hisz a koronavírus létében? Van aki szerint ezt csak egy mesterségesen generált világgazdasági reset és az 5G meg a Rotschildek, Bill Gécek csinálták?
Komolyan érdekel.
"egy lavorban tenyésztették ki"
xD
https://www.youtube.com/watch?v=XtJWvYLXvUo
a lavor 1:28-nál xD
Én elhiszem, hogy van
Részletkérdés, hogy hogy alakult ki (szerintem természetes úton), de az vicc, hogy már egy éve maradjotthon vagy mindmeghalunk.
Csak azok halnak bele, akik amúgy is meghaltak volna valami más betegségben.
Nem komolyabb, mint egy erősebb influenzaváltozat.
Gődény meg Tamás doktor sem vírustagadók, hanem erősen túlreagálják az egészet, de a vírus létét nem vitatják.
Én úgy gondolom akár természetesen jött létre, akár laborban fejlesztették ki, az emberiségre nem szándékosan szabadították rá. Nem gondolom, hogy bármiféle összeesküvés állna a dolog mögött. Nem azért korlátoznak, mert a gazdaságot resetelni akarják, hanem mert kb. egymással versenyeznek a kormányok, hogy ki képes többet beáldozni az emberek életéért. Az a jó kormányfő jelenleg, aki leszrja a pénzt, gazdaságot, és mindent sutba dob a nagymamák, nagypapák védelméért.
8 +1
Bassss most látom, hogy volt lavóros opció is :(
Szerintem a "nem hívők" inkább a vírus veszélyességében nem hisznek.
Bizonyára tudják, hogy van ilyen vírus, csak a vírus miatti korlátozások szükségességét vonják kétségbe.
Off: A kérdésedből hiányzik egy n betű, hinni valamiben, nem pedig valamibe lehet.
Létébe helyett létében a helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!