Orbán Viktor Úr-t hogy merik megvádolni azzal hogy nyerészkedni akar a vakcinákkal?
Terjed egy olyan pletyka hogy a miniszterelnök úr azért rendel tízmillió számra kínai vakcinát mert az a legdrágább...
Erről az emberről én sokmindent eltudok képzelni de hogy tisztességtelen lenne azt semmiképp...
10# attól , hogy egy közvetítő céget semmi munkáért kitömnek milliárdokkal nem lesz itt se gyorsabban , se lassabban a vakcina.
Itt a kérdés az az miért nem veszi meg az állam a fele árért, miért kell strómanokon keresztül lerántani az adófizetők pénzét.
Remélem így megvan a probléma.
4# államkasszába rakja a nyereséget - ilyen nem fordult soha elő, csak kivett.
Felesége, lánya veje multimilliárdos, pénze Lölő és egyéb strómanok néven illetve különböző szemekben. XII kerületi haza kb 1 milliárdot ér.
Szívesen lennék én is ilyen nincstelen.
Rajzold már le légy szives, hogy hogyan és mit gyorsít fel a vakcinabeszerzésben az ha a kínai eladja orbán magyar stromanjának százért - ugyanannyiért mint bárki másnak - aztán a magyar stroman továbbadja a magyar államnak kétszázért.
Remek üzleti érzéked van ha ez szerinted jó biznisz.
Ja te vagy a stroman. Akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!