Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1982-ben a kommunista belügy...

1982-ben a kommunista belügy tüntette ki Stefka Istvánt, most Orbán Viktor. Melyik kitüntetésére büszkébb az egykori kommunista Stefka?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
"Szakmai díjakat valóban kaptam a nyolcvanas években a vidéki és tényfeltáró riportjaimért, amelyek persze a lazuló rezsimben sem nagypolitikai tabutémákról, hanem társadalmi vitákról és helyi gondokról szólhattak. Alapítója voltam a Balaton Rádiónak és a még mai napig is műsoron lévő Napközben című rádióműsornak. És igen, valóban kaptam egy sajtódíjat a Belügyminisztériumtól is, a köztörvényes bűnözőkkel a Magyar Televízió számára készített interjúsorozatomért. Mertem volna nem átvenni.” [link]
2021. márc. 15. 20:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, ezek után, melyikre?
2021. márc. 15. 20:28
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Kétszer kapja meg ugyan azt egy ugyan olyan vén bolseviktól. Én nem látok különbséget.
2021. márc. 15. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

"az egykori kommunista"

Miért, volt olyan '89 előtt aki nem volt kommunista? A nagymamád is az volt ilyen alapon, ha kapott egy "munka hőse" kitüntetést a tanácselnöktől.

2021. márc. 15. 20:37
 5/14 A kérdező kommentje:

4

Azért ne mossuk már össze, hogy valaki mondjuk bányászként kapott egy ilyen kitüntetést, vagy a kommunista belügy céljait szolgáló riportokat készít.

2021. márc. 15. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

"Azért ne mossuk már össze, hogy valaki mondjuk bányászként kapott egy ilyen kitüntetést, vagy a kommunista belügy céljait szolgáló riportokat készít."

Attól hogy valaki asszimilálódott a rendszerbe hogy a karrierjét kiépítsé még nem jelenti azt hogy egyet is ért vele.

Ennyi erővel minden állami alkalmazott (orvosok,rendőrök, katonák) fideszesek.

2021. márc. 15. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
Stefka soha nem volt kommunista. Apán is kapott "Kiváló dolgozó" kitüntetést, pedig a mai napig is rühelli a kommunistákat. Fél év múlva már a kukában volt a kis piros dobozka... :)
2021. márc. 15. 20:44
 8/14 A kérdező kommentje:

6

Miért csúsztatsz? Stefka nem orvos volt a kommunizmusban, hanem a pártnak tetsző riportokat készített a köztévének. Hozzájárult az emberek manipulálásához, amiért meg is kapta a kitüntetést.

2021. márc. 15. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem csúsztatok csak egy példát hoztam fel hogy megértsd mennyire nagy fszság is ez a nézőpont. A világ nem fekete fehéren működik.
2021. márc. 15. 21:08
 10/14 A kérdező kommentje:

9

Az, hogy valaki egy diktatúrában orvos vagy tanár, nagyon nem egyenlő azzal, hogy az állampárt szekértolója a köztévében. A te logikádból kiindulva a fideszmédia zászlóhajói Huth, Bencsik, Gajdics nem is fideszesek, csak élniük kell valamiből ezért tolnak 100% kormánypropagandát?

2021. márc. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!