Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hord valaki egyszerre...

Miért hord valaki egyszerre magyar kokárdát és szivárványzászlós táskát?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy ilyet a villamoson.

Ezeknek az a céljuk, hogy provokálják a magyarokat az LMBTQ-propagandával?

2021. márc. 15. 13:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Már értem, egy nagy magyarral va dolgunk, akinek a hazaszeretete a felhők felett, de az esze a béka segge alatt van.
2021. márc. 15. 15:32
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
9es véletlen se a kivándorlás miatt ugye?
2021. márc. 15. 15:32
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Mert amúgy a társadalom pár százalékát kitevő melegek miatt van népességcsökkenés?

Nem inkább amiatt, mert a rendszerváltás óta eltelt 30 évben képtelenek voltak kormányaink egy stabil, biztonságos életszinvonalat teremteni, ami miatt inkább a heterók sem vállalnak gyereket?

2021. márc. 15. 18:30
 14/26 anonim válasza:
79%

Hogy függ össze az LMBTQ bármennyire is azzal, hogy ki igazi magyar vagy ki nem?

Nem értem. Kifejthetnéd bővebben, hogy mi is okozta a felháborodásodat.

2021. márc. 15. 18:36
 15/26 A kérdező kommentje:
2021. márc. 15. 18:42
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

Ez az interjú egy katyvasz, ami összemos mindent mindennel.

De most legyünk konkrétak: szóval ha pl melegnek születik, az nem lehet büszke a magyarságára?

2021. márc. 15. 19:05
 17/26 anonim válasza:
44%

Akkor olvass ilyeneket és hidd el, hogy minden a melegek és az LMBTQ mozgalom miatt van. Pride eddig is volt. A melegek eddig is felvonultak. Ezzel én sem értettem soha teljesen egyetegyébként, ugyanis nem tudom miért kell nekik pl felvonulniuk ha egyszer ők is azt vallják, hogy a szexualitás teljes mértékben magánügy.

Úgy gondolom ahhoz, hogy integrálni lehessen a homoszexuálisokat a társadalomba teljesne normálisnak és hétköznapinak kéne kezelni őket, de nekik is így kéne kezelni saját magukat. Szóval nem azzal jövök most mint mindenki más, hogy "akkor ennyi erővel a heteroszexuálisoknak miért nincs felvonulásuk meg hasonlók?!".

Nem tudom miért nem lehet megmaradni mindenkinek a seggén és elfogadni, hogy ilyen van. Vannak homoszexuálisok, heteroszexuálisok, transzneműek és még sorolhatnám. Meg kéne tanulni elfogadnunk egymást, felismerni, hogy különbözünk és ünnepelni azt. Azt, hogy nem vagyunk egyformák.

Egyébként meg akik kivándorolnak azok általában azért mennek külföldre mert pl ott a homoszexuálisok is házasodhatnak vagy fogdahatnak örökbe.

Remélem nem értesz félre, mert magyarország valóban egy keresztény ország, azóval én nem is csodálkozom annyira, hogy itt ezeket nem engedélyezik, de akkor nem kell csodálkozni a kivándorláson.

Aki meg az LMBTQ propaganda meg mozgalom miatt hagyja el az országot az nem tudom hova megy, de messzire kell mennie ahhoz, hogy ne fusson bele melegekbe vagy a mozgalmaikba..

Az ember meg akit a villamoson láttál lehet azt akarta sugalmazni, hogy magyarország a melegekkel együtt is lehet magyarország. Ha valaki meleg akkor is lehet magyar, ha támogatja a melegek integrálását a társadalomba akkor is lehet magyar!

Nem csak a melgeket különböztetik meg az országon belül. Mégis aki itt született és itt él ugyan úgy magyar mint bárki más.

2021. márc. 15. 19:07
 18/26 anonim válasza:

16.: én is erre akartam kilyukadni..

17. voltam.

18/l

2021. márc. 15. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
6%

17

Azért nem lehet elfogadni a szexuális devianciákat, mert egészségtelen és káros, egyénre és közösségre egyaránt.

Elfogadjuk a cukorbetegséget, a vérnyomásbajokat, a lúdtalpat, DE teszünk ellene, hiszen helyre lehet állítani/meg lehet előzni a kialakulását.

Csak ugyanezt szeretnénk a szexuális devianciákkal is elérni, de EDDIG az lmbt pénzek elgáncsolták még a kutatásokat is. Mert érdekük a zavaros gondolkodás, a megzavart emberek könnyen irányíthatóak.

2021. márc. 15. 19:36
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy lehet egy meleg káros az egészségre 19es. Ez is úgy terjed mint a nátha? Xd

Ne beszélj baromságot, nemi identitást nem lehet befolyásolni, aki mást állít meg nem olvasot utána orvosi tanulmányoknak.

2021. márc. 15. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!