Gyurcsány Ferenc ott tudna lenni a hét minden napján reggel 5-6 órakor az Operatív Törzs ülésen már lassan fél éve vagy lennének korlátozó tényezők?
Gyurcsányéknak nem kéne operatív törzs se mert tudnák kezelni a járványt.
Hoppá...
Hát igen, a DK nem tartana igényt szakértőkre, orvosokra, virológusokra. Ott majd eldöntené Dobrev, Vadai meg Gréczy , hogy mi is legyen a védekezés fő csapásvonala. Jogos!
Nem is értem Orbánék minek kérik ki a szakértők véleményét az ügyben.
Mondjuk én sikeresebb politikai pályát kívánnék azoknak akik esetleg követni akarnák.
Értem én, hogy most a moslék vezetője , de amúgy egy fél ország által utált, szemkilövetőnek titulált bukott miniszterelnök aki saját maga bukott le azzal, hogy bevallotta a párttársainak, hogy hazudtak,loptak,csaltak és ilyen bénán még nem kormányzott senki.
Gondolom Orbán szakértői hozták az egész világra a harmadik hullámot. Hihetetlen mennyire korlátoltak bizonyos ellenzékiek, főleg DK pártszimpatizánsok.
"Akik itt kórusban szidják Gyurcsányt, azoknak mást nem tudok mondani: tessék utána csinálni!"
Mint úgy 2004 és 2009 között?
Nem bírom Orbánékat sem jobban egyáltalán, sőt, össze-vissza kapkodnak most. De az tény, hogy anno majdnem államcsőd lett a Gyurcsányotok "szakértésének" is a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!