Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes szavazótábort nem...

A fideszes szavazótábort nem zavarja?

Figyelt kérdés

Nem zavarja ,hogy tavaly tavasszal, csak a mi kormányunk volt képes 10x drágábban venni lélegeztetőgépeket, mint bármelyik másik ország.(persze kínai barátainktól akik ,,baráti" áron adták)Hogy még az oltásokon(konkrétan az emberek egészségén is nyerészkednek) azzal, hogy kínából vásárolnak vakcinát, sokkal drágábban, úgy hogy először azért nem kérték a Mondena oltást mert az drága.Aztán veszünk egy annál sokkal drágább kínai vakcinát, amiről semmit se lehet tudni.Illetve, lehet az eu se fogadja el az azzal oltottakat védettnek.De a biznisz lebonyolításában részt vevő cég (pár napos) az legalább megint milliókat bezsebel.

Ezek a dolgok nem zavarják őket? Mert engem nagyon felháborít, hogy mások halálán, egészségén is nyerészkednek.

2021. márc. 14. 17:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%
Viszont a gyerekednek köszönhetően nem, vagy alig fizetsz jövedelemadót. Ne dugd homokba a fejed.
2021. márc. 14. 19:21
 22/26 A kérdező kommentje:

21

1 gyerekem van,én ugyanúgy fizetek adót,meg a párom is mint bárki más.

2021. márc. 14. 19:53
 23/26 anonim ***** válasza:
49%
Egy gyerek után is több adókedvezményt kapsz, mint az a 2% , amennyivel emelkedett a pelenka áfája 2010 óta.
2021. márc. 14. 20:27
 24/26 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sokra megy vele a Kérdező....

Milliomos lesz az adókedvezményből🤭🤭

2021. márc. 15. 07:57
 25/26 A kérdező kommentje:

A gyerek pelenkája 27% áfás.Nem tudom mennyi volt előtte rajta az áfa, mert nem volt akkortájt gyerekem.Amikor majdnem 2000 ft több csak a pelenka az áfa miatt, akkor az azért elég sok tud lenni, ahogy rajta van a játékain,meg meg minden általam vásárolt terméken is a 27% áfa.Szóval amit kapok kedvezmény gyanánt, annak zömét elvitte az infláció, + nőttek a kiadásaim és minden kiadáson ott van a 27% áfa.Ez a kormány az egy gyerekeseket semmibe se segíti igazából.Ha nem soká bekerül az oviba, utána fizetem az étkezését meg sorolhatom.Szóval az a semmi amit ad a kormány.Ha majd lesz gyereked megtapasztalod.

És a fentebb leírtak nem panaszkodás.Én akartam meg a párom gyereket és természetesen nem várom el az államtól, hogy eltartsa.Pont annyit válaltunk amennyinek meg tudjuk adni a megfelelő életszínvonalat gond nélkül.Csak kár ezekkel a családi cukiságokkal jönni,mert ezek mind parasztvakítós dolgok.

2021. márc. 15. 13:50
 26/26 anonim ***** válasza:
77%

Igazad van Kérdező teljes mértékben👍👍Én sem szülnék 3 gyereket azért hogy több legyen a kedvezményem pffff

Azt nem is számítva hogy ahogy nőnek egyre többe kerül az étel,a ruha,az iskolai dolgok és még sorolhatnám....Ezt számold ki 3 gyerekre,támogatás ide vagy oda uggyan🤔🤔

Parasztvakítás igen

2021. márc. 15. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!