A magyar balliberalizmushoz miért társul egy ilyen magyarellenesség is?
Egyrészt mindenhol vannak idióták. Én is kérdezhetném hogy a magyar jobboldali konzervativizmus miért társul románok, szlovákok, muszlimok és baloldaliak gyűlölésével. És ahogy előttem írták az hogy ki hogy hív egy fővárost nem mérvadója annak ki mennyire magyar.
Azért kérdező megnézhetnéd hogy mondjuk Gyurcsány milyen kontextusban mondta hogy neki semmit nem jelent a magyarsága. Így kiragadni pár mondatot egyáltalán nem hiteles. Nem védeni akarom Gyurcsányt de azért lehet a teljes szöveget nézve nem mondott túl nagy hülyeséget.
Pl én is mondhatom hogy nekem semmit nem jelent ha valaki magyar, mert azt nézem milyen ember. Ebből te kiragadhatod azt a kis részletet hogy nekem semmit nem jelent ha valaki magyar.
A fidesz 10 éve mondogatja hogy a baloldal hazaáruló stb stb úgyhogy nem csodálom hogy sokan ezt gondolják de nem mondanám hogy a baloldal egyenlő azzal hogy valaki magyarellenes. Van olyan politikai oldal amelyik így van amelyik úgy szeretne tenni az országáért. Csak abba kéne már hagyni ezt a kizárólag oldalakban való gondolkodást. A jobb és a baloldalnak is vannak jó ötletei meg hülyeségei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!