Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi olyan rosszat tett Gyurcsán...

Mi olyan rosszat tett Gyurcsány amiért a fideszesek ennyire utálják? Az ellenzéki összefogásnál akárki győz Gyurcsánynak lesz megint nagy hatalma? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Előző kormány alatt még gyerek voltam és így nem vagyok képben, hogy mennyivel volt jobb, rosszabb az előző kormány. Nem tudom, hogy légből kapott e az az állítás, hogy az összes ellenzék felett Gyurcsány van esetleg van e erre valami bizonyíték.
2021. márc. 13. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Jézusom, utolsó! 🤣 A nemzeti vagyont Orbánék adják el, persze a haverjainak. Az egész gazdaságpolitika a német autóipar operátorokkal való kiszolgálásán alapul. A 27% ÁFÁ-t sem a Gyúrcsány vezette be. A devizahitelezés Orbánék műve. Orbán elszámoltatást ígért, de nulla MSZP-st csuktak le. Te még mindig rettegsz a migráncsoktól? 😅 Mintazombi vagy.
2021. márc. 14. 09:25
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
@10 Kiváló, ezeket a sorokat akár Orbán nevével behelyettesítve is tudnám olvasni és semmivel nem lenne kevésbé igaz... Na jó, a devizahiteltől eltekintve. Nem fogok rájuk szavazni, nem is tettem soha, de semmivel nem volt rosszabb a maszopos népi zenekar, mint a jelenlegi, már amennyire vissza tudok rá emlékezni 14 éves koromig.
2021. márc. 14. 09:31
 13/20 A kérdező kommentje:
De mi a bizonyíték arra, hogy az összefogást ígyis úgyis Gyurcsány fogja irányítani? Mi a bizonyíték arra, hogy ugyanolyan rossz lesz minden, mint 2010 előtt? Én most jelenleg tök bizonytalan vagyok arra, hogy melyik pártra szavazzak majd.
2021. márc. 14. 11:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem győz.
2021. márc. 14. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Mi a bizonyíték? Már most ő fogta össze az ellenzéket. Szerinted ki más irányítana?

Az hogy Gyurcsány semmit sem változott vagy még rosszabb lett. Normális országban minimum börtönben lenne a helye de inkább a nép lincselte volna meg. Nem szabad visszaengedni a hatalomba. Szavazz a Fideszre vagy a Mi hazánkra vagy senkire. De a baloldalra (DK, jobbik, MSZP stb) véletlenül se.

2021. márc. 14. 12:26
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
A Fidesz 2010-ben elszámoltatással kampányolt. Miért nincsenek börtönben az MSZP-s politikusok? :)
2021. márc. 14. 12:30
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 Na igen erre én is kíváncsi vagyok. Orbán azt igérte, hogy börtönbe záratja, de nem történt semmi.
2021. márc. 14. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

Sajnos ez azért nem ojan egyszerű van ellene bizonyíték közokirat-hamisítás tekintetében de, az ügy már elévült. Ez azért elég bosszantó hogy, elkövetett valamit amiért nem vonható felelősségre. Egyébként még számtalan dolog köthető hozzá.

2021. márc. 14. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem értem. Elvileg a Fidesz most veszi vissza a privatizált cégeket a külföldiektől állami tulajdonba. Ez ellentéte annak amiről akkoriban Kóka Jani azt mondta, hogy azért kell eladni az állami vagyont, mert az "állam a legrosszabb gazda".
2021. márc. 14. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ez nem szeretett, vagy utálat kérdése.

2005 volt az euró bevezetés céldátuma, még 2003-ban is. Aztán jött a 40 lépés, 100 ugrás, isten tudja miféle terveivel.

A hitelminősítők meg egyre lejjebb tolták a mutatót: irány nélküli sodródás, mondták.

Eladták a MOL maradékát a repülőteret, pár kisebb cuccot 2000 milliárdért, felvett még 6000 milliárd hitelt, és össze-visszabtrükközött a számokkal még Brüsszelben is.

Azért mondott le, mert már világos volt, hogy csak az IMF fog hitelezni, nekik meg már nem volt komoly fél.

12,5% jegybanki alapkamat ért sem vett senki állampapírt!!!

Az meg azt jelentette, hogy egy vállalkozás 20% alatt nem kapott bankhitelt.

Azt mi a fenéből lehet kigazdálkodni?

Aranybánya, meg kupi, de tisztes ipar sehogy se.

Nekem ennyi pont elég, hogy kösz, soha mégegyszer!

De nem felejtem a 2006 őszét sem, a nagy beszédét sem. Nem kell ehhez fideszesnek lenni.

2021. márc. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!