Mi olyan rosszat tett Gyurcsány amiért a fideszesek ennyire utálják? Az ellenzéki összefogásnál akárki győz Gyurcsánynak lesz megint nagy hatalma? Ha igen miért?
Mi a bizonyíték? Már most ő fogta össze az ellenzéket. Szerinted ki más irányítana?
Az hogy Gyurcsány semmit sem változott vagy még rosszabb lett. Normális országban minimum börtönben lenne a helye de inkább a nép lincselte volna meg. Nem szabad visszaengedni a hatalomba. Szavazz a Fideszre vagy a Mi hazánkra vagy senkire. De a baloldalra (DK, jobbik, MSZP stb) véletlenül se.
Sajnos ez azért nem ojan egyszerű van ellene bizonyíték közokirat-hamisítás tekintetében de, az ügy már elévült. Ez azért elég bosszantó hogy, elkövetett valamit amiért nem vonható felelősségre. Egyébként még számtalan dolog köthető hozzá.
Nekem ez nem szeretett, vagy utálat kérdése.
2005 volt az euró bevezetés céldátuma, még 2003-ban is. Aztán jött a 40 lépés, 100 ugrás, isten tudja miféle terveivel.
A hitelminősítők meg egyre lejjebb tolták a mutatót: irány nélküli sodródás, mondták.
Eladták a MOL maradékát a repülőteret, pár kisebb cuccot 2000 milliárdért, felvett még 6000 milliárd hitelt, és össze-visszabtrükközött a számokkal még Brüsszelben is.
Azért mondott le, mert már világos volt, hogy csak az IMF fog hitelezni, nekik meg már nem volt komoly fél.
12,5% jegybanki alapkamat ért sem vett senki állampapírt!!!
Az meg azt jelentette, hogy egy vállalkozás 20% alatt nem kapott bankhitelt.
Azt mi a fenéből lehet kigazdálkodni?
Aranybánya, meg kupi, de tisztes ipar sehogy se.
Nekem ennyi pont elég, hogy kösz, soha mégegyszer!
De nem felejtem a 2006 őszét sem, a nagy beszédét sem. Nem kell ehhez fideszesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!