Aki 2006-ban Gyurcsány ellen tüntetett, az most mégis, hogy tud egy "összefogás" okán rászavazni?
Azokra az emberekre gondolok, akik, akkor akár kimentek tüntetni, vagy csak az interneten adtak hangot.
Érthető, ha csalódtatok a Fideszben, de hogy vagytok képesek egy olyan párttömörülésre szavazni, ami tele van az előző kormány arcaival, vagy azzal a szellemiséggel, amit az képviselt?
Ennyire kizárt, hogy egy alternatívára szavazzatok?
Nem csalódtam a Fideszben, 2010-ben sem rájuk szavaztam :)
De sajnos ez a realitás, a két rossz közül a kevésbé rosszabbat kell kiválasztani. Ha alternatívára szavazok, abból nem lesz kormányváltás a jelenlegi felmérések alapján.
Vagyis nagyon szeretnéd, ha a fidesz maradna kormányon.
Hát kevesen gondolták, hogy egyszer majd visszasírjuk a gyúcsány-bandát.
De hát, ezektől bárki jobb!
Rájöttek, hogy lehet még Fletónál is rosszabb.
Nekem annyi tetszik a programjában, hogy Európa felé szeretne közeledni, nem Üzbegisztán, meg Tadzsikisztán felé. Nagyon ránk férne már az euró, mert a forint már olyan szinten van, hogy lassan elkezdhetünk begyújtani vele hogy legalább meleget adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!