Ha Jakab Peti szerint zaklatás a háza előtt kamerázni, akkor Orbán Viktor háza előtt tüntetni micsoda?
Ellenzékiek, nem lóg már ki a lóláb a Jakabbal kapcsolatban? Ez az ember egy elfaragott fogpiszkáló, teljesen hiteltelenné teszi az ellenzéket.
Ti nem érzitek így? Van aki tud azonosulni ezzel az emberrel?
2
Azért, mert közszereplő a háza és a családja szent!
"engedély nélkül kamerázni meg bűncselekmény."
Végén még kiderül, hogy a Gurmai Zita versenyfutását is tilos lett volna lekamerázni. :))
"Azért, mert közszereplő a háza és a családja szent!"
Ez az érv két Orbán Ráhelezés vagy két Gáspározás közben jutott az eszedbe?
5
Gondolom Jakab 2 kisiskolás korú fia is lopott már annyit mint Orbán Ráhel meg a férje Tiborcz István.
Sajnállak titeket. Nektek már tényleg mindenre egy érvetek marad, lopás-lopás-lopás.
Azért nem szabad kamerázni Jakab háza előtt, mert lop a Fidesz. Ennél azért többet vártam a haladó baloldaltól.
8
Erre ment a reakcióm:
""Azért, mert közszereplő a háza és a családja szent!"
Ez az érv két Orbán Ráhelezés vagy két Gáspározás közben jutott az eszedbe?"
Ha egyszer szétlopják a fideszes haverok az országot, akkor mit kellene mondani?
A 2-est le akartam pontozni, mert baromságokat írt, de véletlenül a zöldet nyomtam xdddddd pontozzátok már le pls mert valójában piros lenne javában, ha nem lenne nagy hüvelyk ujjam kis kijelzőre xddd.
Attól, hogy közszereplő, a magánélete neki is szent, ebben igaza van a 3-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!