Mi lesz ha lemegy a regisztráltak oltása?
Ugye van kb 3 millió regisztrált, ebből kb 500e nem fog elmenni ki tudja miért, sokan nem fogják kérni a kínait meg az oroszt.
És utána?
Mivel fognak előjönni, hogy további oltásra sarkalják a népességet?
Zsarolással majd. Minden védettségihez lesz kötve a munkán, tömegközlekedésen és az élelmiszerbolton (+gyógyszertár,dohánybolt) kívül. Illetve mivel ezt hivatalosan nem merik meglépni, majd várható, hogy pl akkor mehetsz étterembe, ha van ilyen szarod, vagy van 2 db 48 órás negatív pcr teszted mondjuk. (Egy főnek 40000 ft alaphangon) És ennek engedni fog a birka nép.
Nem az oltás ellen vagyok, hanem ez ellen az undorító zsarolás és diszkrimináció ellen.
#1 vagyok, még hozzátenném, hogy szerintem rajtaütés szerű ellenőrzés lesz, pl bemennek a rendőrök egy vendéglátóhelyre és elkérik mindenkinek a papírját/kártyáját, és ha egyet is találnak, több milliós bírság és fél/egy év bezárás az étteremnek, és százezres a vendégnek.
Szarul hangzik nagyon, de itthon simán meg lehet tenni.
2.
Ezzel kierőszakolható lenne, hogy ne a hatóság kérje az oltási kártyát, hanem a vendéglátó hely.
Rafinált, okos, és szélsőségesen rosszindulatú megoldás, vagyis pont illene a fidesz profilba.
Mivel egy már nem létező típusú oltásról van szó... lássuk csak:
Semmi?
Oke,tegyük fel,igazad van egyes. De mit csinàlnak azok a csoportok,akiket nem lehet oltani? Mert pl. olyan betegsège van,vagy èppensèggel 18 èven aluli?
Undorító módszer,de őszintèn kinézem belőlük. Remèlem nem lèpik meg sehol sem.
Szerintem ha elfogynak az oltásra jelentkezők és továbbra is marad egy csomo beadásra váró vakcina, akkir is fel lesznek oldva a korlatozások.
Mi értelme lenne fenntartani? Ott a kezünkben a védekezéshez szükséges eszköz. Azok kedvéért rohasszuk tovább a gazdaságot, akik nem hajlandóak élni vele?
Országonként változó. Itt lehet hogy addig szivatják a népet amíg mindenki be nem oltatja magát.
De Texas példáján láthatjuk hogy nem mindenhol vannak ezzel így, hiszen ott 25%-os oltottságot és minden ilyesmi mellett is végleg teljesen kinyitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!