Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Jakab...

Miért van az, hogy Jakab Péter népszerűsége mégsem a proli körökben növekszik, hanem főleg az alulfizetett diplomás értelmiségiek körében?

Figyelt kérdés

A propaganda szerint Jakab Péter az ócska tapló egyszerű, főleg vidéki prolikat vette célba mint szavazóbázist. A Mi Hazánknak volt is ez ilyen beszólása, hogy Jakab Péterrel az élen proli párttá válik a Jobbik.

Igen ám, de a legújabb felmérések szerint mégsem onnan bővül a szavazótábora. A buta kapanyeles prolik maradnak a Fidesz-nél zömmel. A Jobbik szavazótábora főleg átlagos vagy átlag feletti értelmi szinttel és végzettséggel rendelkezők körével bővül.

Akkor mégsem bohóc Jakab?

2021. márc. 12. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

20

A brüsszelezés ugyanaz pepitában.

Nem zavar az állandó sikerpropaganda, hogy a kormány mindent jól csinál, de ha valamit mégsem, akkor csakis Brüsszel, EU, Soros a hibás?

2021. márc. 12. 23:10
 22/25 anonim ***** válasza:
24%

20

Nem is tudtam, hogy Brüsszel irányítja az országot 12 éve

2021. márc. 12. 23:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ha szereted a demokráciát és a többpártrendszert akkor miért zavar, ha mindenki a saját érdekeit képviselő pártokkal szimpatizál.

Mármint fogalmam sincs a Jakab Péter pártjának programjáról, én szavazni se voltam eddig, mert nem volt olyan párt aki az én erdekeimet akarta volna képviselni, de meg tudom érteni, hogy ha az alulfizetett diplomasoknak igerget akkor azok ugranak rá.

Én azokon nevetek akik ideológiai alapon szavazgatnak (pl keresztény és ezért a kdnpre) és meg se nézik hogy nekik jó lesz-e.

2021. márc. 13. 08:38
 24/25 anonim ***** válasza:
42%

21

El tudnád mesélni nekem, hogy egy átlag magyar ember mit érzékel az EU hatásaiból? Milyen pozitív dolgokat?

2021. márc. 13. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Jakabnak minden körben magas a népszerűsége.
2021. márc. 19. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!