Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs semmi következmény...

Miért nincs semmi következménye annak, amit az ellenzék csinál?

Figyelt kérdés

A balliberális ellenzék folyamatosan a nem EU-s oltások ellen kampányol, különösen a DK, aki a mai napig nyomatja, hogy csak EU által engedélyezett vakcinával oltsanak. Miért nem fejezik be? Már minden jelentős magyar orvos elmondta, hogy az orosz és kínai is jó, már nemsokára az EU is belátja, erre még mindig nyomatja az ellenzék. Miért nincs következménye? Miért nem vonul ki a közéletből Gyurcsány is, meg azok, akik az oltásból politikai kérdést csinálnak?

Akkor ott van Fegyőr András. Februárba nyitás mellett kampányolt, hogy nyitni kell stb. Ha belegondolunk mi lett volna, ha ő vezeti az országot, és tényleg megnyit mindent... Amikor lassan 10 ezer a napi fertőzöttek száma... és ő meg a mai napig vígan politizál következmények nélkül. Az lenne a minimum, higy visszalép az miniszterelnöki jelöltségétől az előválasztáson, és visszavonul a közéletből, mert ráadásul büntetőeljárás folyik ellene, amiért megdobta a rendőrt füstgránáttal. Eleve ez is kérdéses, hogy egy vádlott hogy lehet jelölt, amikor simán elítélhetik azért, amit tett.

Miért nincs az ellenzéki alkalmatlankodásnak sose kövrtkezménye?

2021. márc. 12. 13:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%

"Miért nincs semmi következménye annak, amit az ellenzék csinál?"

Annak van, amit a NER-huszárok elkövetnek az ország és népe ellen?

2021. márc. 12. 13:05
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Nemzeti konzultációt a nyitásról kitöltötted már 15 példányban, krumplibogár?
2021. márc. 12. 13:10
 3/27 anonim ***** válasza:
50%
Akkor oltasd be magad te a kínai meg a ruszki vakcinával, én nem fogom! És nem az ellenzék miatt!
2021. márc. 12. 13:12
 4/27 Micimacko67 ***** válasza:
69%
Kérdező, ki az a "Fegyőr András"? Nem ismerek ilyen nevű politikust egy pártnál sem. Tudnál segíteni ebben?
2021. márc. 12. 13:15
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
Én azért remélem, hogy jövőre meglesz a következménye.
2021. márc. 12. 13:15
 6/27 anonim ***** válasza:
66%
4. Ha épp a "csúti disznóról" van szó, akkor is eljátszod a hülyét, vagy akkor be tudod azonosítani az illetőt?
2021. márc. 12. 13:18
 7/27 anonim ***** válasza:
54%
Az EU akkor látja be,ha végeznek az engedélyeztetési folyamattal.Ami vagy meglesz, vagy nem.fegyőrnek annyira igaza van,hogy lezárni sem kellett volna semmit és akkor értelemszerűen újranyitásra sem lenne szükség.a rezsim a tetteivel bizonyítja már egy éve hogy alkalmatlan bármiféle veszélyhelyzet elhárítására vagy megoldására,az a szerencséjük hogy ennyire birka nép választotta mert bárhol máshol a világon minimum be lennének börtönözve.
2021. márc. 12. 13:19
 8/27 A kérdező kommentje:

"Annak van, amit a NER-huszárok elkövetnek az ország és népe ellen?"

Mire gondolsz?

-A 25 éven aluliak adómentességére?

-A családtámogatásokra?

-A munkahelyteremtésekre?

-Az SZJA bevallás elektronikus intézésének bevezetésére?

-A babaváró hitelre?

-A 10+10 millió forintos CSOK-ra?

-A 2,5 millió forintos elektromos autóvásárlási kedvezmény bevezetésére?

-A 2,5 milliós autóvásárlási kedvezmény bevezetésére családok számára?

-A minkahelyteremtő beruházásokra?

-Az államadósság csökkenésére az elmúlt 10 évben?

-A növekvő lakásépítési projektekre?

-Az átadott autópályaszakaszokra és felújított úthálózatokra?

-Az oktatás digitális fejlesztésére?

-A közcélú épületek energetikai korszerűsítésére?

Mégis minek legyen következménye kedves puffogó válaszoló?

2021. márc. 12. 13:22
 9/27 Micimacko67 ***** válasza:
23%

#6, csak hogy szebbé tegyem neked ezt a hosszú hétvégédet...én nem játszom el a hülyét, én tényleg az vagyok!

S most legyél büszke magadra, hogy milyen frappáns poént sütöttél el...

4-es voltam!

2021. márc. 12. 13:22
 10/27 Micimacko67 ***** válasza:
64%

Kérdező, szép ez a felsorolásod....komolyan! Könnybe lábad a szemem is ilyenkor, amikor ezt a sok szépséget olvasom!

Tudnál nekem mesélni esetleg a Mátrai Hőerőmű történetéről is esetleg? Hidd el az is legalább ilyen szép történet...

Hogyan lehet kb 2 év alatt állami segítséggel 23-24 milliárd forintot zsebre tenni...Egyszerűen zseniális...vagy undorító...nem is tudom!

2021. márc. 12. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!