Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy a ma...

Mit szólsz hozzá, hogy a ma Magyarországon lévő oltások felét a keleti vakcinák teszik ki?

Figyelt kérdés
Az EU eddig küldött 1 494 415 vakcinát, míg keletről meg 1 425 600 érkezett.

2021. márc. 12. 12:12
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki, mert így hamarabb érhetjük el a nyájimmunitást.
Nem örülök neki, mert az EU-val kéne együtt sírjunk/nevessünk, a szolidaritás és a keletiektől való függetlenség még az emberéleteknél is fontosabb.
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó, mert ez is egy lehetőség, és sokan szívesen élnek vele. Erőltetni viszont nem kell, el kell fogadni, hogy van, aki szívesebben kivárja a nyugatit.
2021. márc. 12. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen mindegy, hogy milyen országban készül.
2021. márc. 12. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Ha nekem is anyagi érdekem fűződne a nyugati vakcinához, ahogy az eunak, akkor kivárnám azt. Így, hogy nem, mindegy milyen vakcinával oltanak be, csak ne románnal.
2021. márc. 12. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezt majd az idő eldönti, hogy jó ötlet volt-e.
2021. márc. 12. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
Mint liberális nem fogom magam orosz és kínai vakcinával beoltatni mert nem akarok nácivá meg komcsivá átváltozni.
2021. márc. 12. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanolyan gyógyszer, mint a többi. A "működési elve" tök ugyanaz, csak itt a vadkeleten a kínai egyet jelent az azonnali halált okozó méreggel és valamiért kötelező rettegni tőle.
2021. márc. 12. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
5# ez ám a híres elfogadó, liberális gondolkodás😂😂💩
2021. márc. 12. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Én ugyan nem tervezem se orosszal se kínaival(se astrazenecával) beoltatni magamat, de amíg lehet választani és nem kötelező beadatni, addig nekem is csak jó, hogy több is van. Amíg van aki azokat választja, addig én is előbb kerülők sorra azon vakcinák egyikével, ami nekem "tetszik".
2021. márc. 12. 12:30
 9/10 Molyember ***** válasza:
47%

Akkor a fideszesek nyilván hálásan elfogadják az oroszt és a kínait, ugye? Nem ám sunyin reménykednek a nyugati oltásokban, a neten meg nagy mellénnyel kiállnak a keleti oltások mellett. Nem, biztosan nem ilyenek, hiszen náluk az erkölcsi fölény. :)

Oroszt még esetleg elfogadok, de kínaival semmiképp sem oltanak be. Egy ilyen hazug, szar, csalásokból élő országból nekem ne hozzanak gyógyszert. Mivel elég sokan gondolkodnak így, ezért vagy lesz oltás rendes helyről, vagy jövő nyáron is otthon ül az ország.

2021. márc. 12. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

Mondjuk azért a kínaiak keményen megkérik a vakcina árát. Onnan jön a vírus is, a lélegeztetőgép is, a maszk is, most meg az oltás is.

Kőkemény milliárdoknak huss és még hálálkodni is kell a kínaiaknak.

2021. márc. 12. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!