Mi a véleményetek SZíjjártó Péterről,mint emberről illetve,mint Külügyminiszterről? ( a tevékenységéről,elért eredményeiről)
Szerintetekjól végzi a dolgát,illetve ha ti lennétek az ő poziciójában,mi csinálnál máshogyan,hogy lehetne jobb a külügyünk?
Köszööm a válaszokat,szép napot nektek.
Tárgyaló szinten beszél angolul, na meg sok más nyelven is..
( Vezérigazgató haverom beszél 10 nyelvet.. )
Na hát meg azért fizikálisan is tartja magát, a közösségi oldalán is fent van , ahogy súlyzózik..:D
Nyilván ezt szinte minden férfi csinálja,ahogy én is..
De azért 40 fölött is még férfi..
Lehet szidni a jelenlegi kormányt,de ha más lenne az élen,akkor már borult volna a kedvelt Mo. Az ellenzék nem támogatja az intézkedéseket,pl. Gazdasági bértámogatás stb..
Péter Úr most is úton van , hogy legyünk beoltva.. nyilván én az oltást nem fogom kérni,mert fiatal egészséges F vagyok, de a nagyinak azert jo az oltás..;)
A külügyminiszteri tevékenysége dicséretes. Tetszik a kiállás, például Ukrajna, Románia, vagy Szlovákia esetén. Szerintem egyértelmű, hogy az eddigi tutyimutyibb diplomácia semmire nem vezet. Igenis érezniük kell, hogy a magyarban van még virtus. Az is tetszett, ahogyan az amerikai sajtót tette helyre.
Nem vagyok nagy Fidesz fan, de ezt nagyon elismerem. Főleg kifele illene nagyon azt mutatni, hogy minden magyar egy irányba evez, még ha ez nincs is teljesen így.
Az olyan maffiaállam, mint Ukrajna, pedig jobb, ha érzi, hogy nem végtelen a magyar türelem.
Orbán sheggnyalójára gondolsz? Aki anno vitte viki táskáját?
Egy szimpla nyegle báb mint a többi.
Szíjjártó ugyanúgy homár, mint Szájer és ugyanúgy pedofil, mint Kaleta. A külügyi kapcsolatokat azért ne értékeljük tűl. Tudom, tudom, a fideszes birkáknak Orbán a saját szarját is el tudja adni aranyrögként.
A manus egy nagy 0! Csak annyi a szerencséje, hogy az Ardián az ujságíró kezében kamera volt, nem egy vállról indítható ....... kár!
12:27
Honnan/miből tudod/gondolod , hogy a külügyekért felelős miniszterünk homoszexuális ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!