Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor mégsem lesz nyitás...

Most akkor mégsem lesz nyitás húsvétkor?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 23:28
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
2021. márc. 12. 11:52
 12/53 anonim ***** válasza:
88%

Ma van a zárás 5. napja. Ma 9011 új fertőzött.

Fix, hogy nem lesz nyitás. Majd esetleg valamikor Április elején.

2021. márc. 12. 15:49
 13/53 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy most kinéz a helyzet, nem valószínű, hogy bármi lazítás lesz. Jövő héten szerintem újabb korlátozásokat is be fognak dobni, ha nem már most a hétvégén.
2021. márc. 12. 16:50
 14/53 anonim ***** válasza:
66%
10# Anyukádnak lesz kötelező...Remélem akkor is fogsz szajkaratézni a korlátozás mellett amikor elveszted a munkahelyed.
2021. márc. 12. 20:45
 15/53 anonim ***** válasza:
72%
#14 Az oldalon jelen lévő vírusrettegők egy jó része fizetett troll, így az ő munkahelyük nem forog veszélyben.
2021. márc. 12. 20:57
 16/53 anonim ***** válasza:
68%

#14: [én írtam #10-et] Nyilván az anyázás lekötötte az agysejtedet, ezért arra már nem sikerült koncentrálnod, hogy egyetlen szóval sem érveltem a korlátozás mellett. A munkahelyem egyelőre nincs veszélyben, minden józan számítás szerint még évekig nem is lesz.

Ha elérnénk a nyájimmunitást, akkor azonnal fel lehetne oldani az összes korlátozást. Én ezt szeretném. És én sem szeretem a kötelező dolgokat. Sajnos azonban ami a társadalom számára nagyon fontos, de önszántukból (kötelezővé tétel nélkül) túl kevesen csinálnák, azt jobb kötelezővé tenni. Ilyen például az adózás is. Lehetne az is választható, csak épp összeomlana az állam. Ezért kötelező. De ilyenek a gyermekkori kötelező oltások is, melyeket bizonyára te is megkaptál.

2021. márc. 12. 21:38
 17/53 anonim ***** válasza:
92%
#16 Nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, bármit is feloldanak, ha elérjük a nyájimmunitást. Akkor majd kitalálnak olyan mutációt, amit a beoltottak is elkaphatnak.
2021. márc. 12. 21:42
 18/53 anonim ***** válasza:
57%
16# (Anyázód vagyok) Nem lehet az adózást összehasonlítani egy nátha elleni mesterséges vegyület befecskendezésével a testünkbe.
2021. márc. 12. 21:48
 19/53 anonim ***** válasza:
67%
#18: Miért ne lehetne összehasonlítani? Éppen erről beszélek. Van egy közösségi érdek, de ha ez az egyén választásán múlna, akkor túl sokan maradnának ki belőle. És nemcsak az adózást hoztam fel analógiának. Hanem azt is, hogy most is vannak kötelező oltások. Azok is mind úgy lettek kötelezők, hogy a társadalmi érdek megkívánta, és ezért hoztak róla jogszabályt. Magyarországon kifejezetten sok kötelező oltás van. Én csak annyit mondok, hogy ezt a listát meg kellene toldani még eggyel.
2021. márc. 12. 22:06
 20/53 anonim ***** válasza:
60%
#20 Még szerencse hogy nem süllyedtünk még olyan mélyre hogy ebben te döntenél. Jó "oltakozást" kívánok!
2021. márc. 12. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!