Most, hogy kiposztolta Gulyas, hogyan nyúlnak le mannát a kinai vakci biznisszel, vajon a nari szavazók is rájöttek, hogy hülyére veszi õket is a bonsainapoleon?
10: ertem. bemegyek a lakasodba, es mikozben kipakolom, es elveszem a penzedet, irok egy cikket rola majd megjelentetem. Hagyok neked csereben az asztalon egy ampullat, es azt allitom rola, hogy covid vakcina.
NE is reklamalj: neked ez tetszik.
Lol :D
Reméljük, nem ingyen röhögteted ki magad 13-14, és mint minden HAZUG, de tájékozódni is képtelen, (tehát funkc. analfabéta) krumplibogarat, téged is kifizetnek.
Boldog kínai vakcit neked, jó egészséget hozzá, nem baj, ha viszik cserében a házadat, a hazádat, az egészségedet, a vesédet, a pénzedet, deeeee krumpli aaaaz lesz.
Küldök a rácsoságyba is, megígérem.
:)
Te állítottál: te bizonyítasz.
Nekem nem kell: az anyag, amiröl hazudozni akartál, fent van kisgulyás oldalán, õ maga rakta ki XD
Az értelmezési segédlet Hadhazy oldalán van, ill. kommentben gulyásnál. Az is Hadhazyé, és kicsinyet több a likeja, mint kisgulyás nyiltan posztolt lopasának.
Még a tieidnek sem tetszik.
Looser.
Nem, a kurmány harmadik féllel brutal túláraztatva vette meg a vakcit és ezt kiposztolta. Mert tudja, hogy, ha megcukrozza neked a szart, es azt allitja rola, hogy fincsi krumpli, akkor bologatva megeszed, még repetat is kersz.
Helyette kinai vakcit kapsz.
Meg is erdemled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!