Miért a kormányt okolják sokan azért mert egyes
nyugateurópai országokhoz képest Magyarország kevésbé
fejlett?
Figyelt kérdés
Ennek az oka a múltban keresendő, hiszen ezen országok nagy része gyarmattartó volt/még mindig az hiszen Az adott pl. Afrikai Dél-Amerikai.... országokban a tényleges gyarmati rendszer megszűnt de ennek ellenére az ottani bankok, bányászati cégek....
Még mindig a volt gyarmattartó
országok tulajdonában vannak+ Magyarország számára hátrány az első világháború utáni sokkos állapot majd a második világháború utáni kommunizmus.
Szerintem a jelenlegi Magyar kormány jobb mint sok más nyugateurópai ország kormánya.
Nézd, én nem várom el, hogy az ország a nyugati országok szintjét hozza, de az nagyon jó lenne, ha Szlovéniához vagy Csehországhoz közelítenénk és nem Romániához és Bulgáriához.
2021. márc. 11. 10:33
2/12 anonim válasza:
Kevesebb stadion,kevesebb Lölö támogatás,kevesebb egyéb seggnyalóknak osztogatott pénz,kevesebb zsebre rakott zseton
2021. márc. 11. 10:34
3/12 anonim válasza:
Mert hülyék.
2021. márc. 11. 11:34
4/12 anonim válasza:
Kelet-németország valamiért nincs lemaradva. Konkrétan semmi küldönbség nem látszik. Csehország elég jól áll és soha sem volt gyarmattartó és még kommunizmus is volt náluk szlovákia ugyan ez. Még románia is jobban teljesít ma már pár dologban mint magyarország pedig 11 éve még és és föld volt a különbség. Kérdező, nem hinném hogy itt bárki azt várná el irreálisan hogy magyarországon ma olyan életszínvonal legyen mint mondjuk németországban vagy angliában egyszerűen csak a környékbeli oszágok színvonalát kéne elérni. Régen ezek között eléggé kiemelkedő helyen álltunk ma az utólsók között még a régióban is.
2021. márc. 11. 11:37
5/12 anonim válasza:
Az előzőeknek általában általában 4-8, vagy kevesebb idejük volt bizonyítani, hogy "fejlődünk". Ezeknek már több idejük van, azt mi van?
Ugyanaz.
2021. márc. 11. 11:38
6/12 anonim válasza:
Úgy imádom amikor mindent ami rossz rá lehet fogni trianonra. Könyörgön kérdező ausztria is ugyan annyi területet vesztett, mégis szépen túl tudott rajta lépni és senki nem siránkozik rajta az év 365 napján. Ezzel már tényleg le kéne állni. Elég gáz...
2021. márc. 11. 11:43
7/12 anonim válasza:
Mert csutkara szetlopta es meg a jarvanyt is erre hasznalja, tonkreteszik a vallalkozokat hogy loliek olcson felvasarolhassak oket us.
2021. márc. 11. 11:49
8/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz, Ausztria tényleg jobban élte meg mint Magyarország, viszont én nem erre gondoltam arra, hogy az első és második világháború között hatalmas gazdasági válság volt az említett országokban.
2021. márc. 11. 11:51
9/12 anonim válasza:
Mondjuk Szlovákia, Románia, Bulgária, Lengyelország borzasztó szar helyzetből indultak, amit a kommunista elnyomásnak köszönhettek, mesterségesen tartották őket szegénységben. Nem értem, hogy mégis miért annyira meglepő, hogy Szlovákia és Lengyelország utolért bennünket. De az nem igaz, hogy lehagytak volna, különösen Bulgária meg Románia esetében, aki ilyet állít, annak egyszerűen hiányzik néhány kereke.
A hatos szintén retardált.
2021. márc. 11. 11:55
10/12 anonim válasza:
Azért mert nagymértékben hozzájárul a helyzethez. Persze nem kizárólagos felelős és itt hibáznak sokan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!