Ha most vasárnap lenne az előválasztás ön kire szavazna?
Figyelt kérdés
Szavazzon!!2021. márc. 10. 15:48
12/16 anonim válasza:
Utolsó te egy f**sz vagy. Szavazz Jakab Péterre. Nézd meg a facebook oldalát. (Ez szponzorált tartalom volt)
Hajrá J. Péter.
13/16 anonim válasza:
TE MEG EGY TRÁGÁR! Nem azért, hogy Jakab Péterre akarsz szavazni, csak baromira nem fogadod el a véleményem, és a többség véleményét se! Csak mondom hogy ők egy listán indulnak, remélem vágod! Tisztelem Jakabot, de az ilyen hülye hívőit nem! Fogad el hogy nekik egy frakciót kell alakítaniuk! Szóval Jakabnak alkalmazkodnia kell (ezt is teszi), csak neki a többi pártra is szüksége van (főleg a DK-ra). Amúgy csak mondom, hogy a kérdés se helyes, mert ezek közül, meg akiket nagyon mondanak most, az be se jelentette indulását, csak több, mint lehet! Utólag is mondom Dobrevvel járnák, nem volt még női miniszterelnök! Meg márt csak azért is, mert Magyarországot és az EU-t ő köti össze, ehez jétség nem fér! Kedves #13!
14/16 anonim válasza:
Nem bennem van, benned nem nagyon van, de tisztelet se! Már maga a fogalmazásomon és a tisztelet adásomon is meg látszik. Meg intelligenciáról ne is beszéljünk! Én is írhatnák sértő szövegeket, de nem teszem. Mert én nem megyek le a szintedre! Attól nekem is lenne jogom!
15/16 anonim válasza:
Legyen jogod. Csak ne hozd fel nekem a dobrev klárát. Ő nem tölthet be miniszterelnöki poziciót. Hajrá Jakab Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!