Gyurcsány úr DK-ja legyalulja az összes többi ellenzéki pártot az előválasztáson?
Az előválasztás nem csak a miniszterelnökségről szól, hanem a képviselőjelöltségről is. Vidéken a nagyvárosok kivételével nem a DK a legerősebb. A keleti régióban a Jobbiknak igen jó esélyei vannak, illetve az MSZP-nek is sok vidéki bázisa van. Tehát vidéken nem (vagyis nem csak) a DK jelöltjeinek áll a zászló.
A miniszterelnők jelölt választást pedig kétfordulósra tervezik ami szerintem nem a DK jelöltnek kedvez.
A kérdés jogos, úgy is lesz, de az "úr" szerintem is erős.
Helyesen "a megalomániás hazudozó, alkoholista Gyurcsány..."
Amúgy én nagyon örülök ennek az ellenzék összefogásnak, meg az előváladékozásnak is, mert én, mint ősi Fidesz szavazó legalább szavazhatok arra, hogy ki veszítsen Orbán Viktor miniszterelnök Úrral szemben.
Ha rajtam múlik, Dobrev- Gyurcsány Klárát küldöm a ringbe.
A dk folyamatosan gyalulja a többi ellenzéki pártot és ez akkor is így lesz, ha nem a dk jelöltje nyer az előválasztáson.
Csak meg kell nézni mi lett az önkormányzati választást követően! Nem a dk jelöltje lett a főpolgármester, azóta viszont az ellenzéken belül a dk már egyértelműen a legnagyobb támogatottságú párt lett és az lmp szinte megszűnt létezni a politikai térben, a jobbiktól is csak Jakab az aki színen maradt, a momentum is csak követi Ferit. Az mszp-ről hallott bárki bármit az elmúlt évben?
Most indul majd meg az osztozkodás a listák helyekért, ez hatalmas érdekellentéteket fog előhozni. Az előválasztáson a dk-nak nagy az esélye, mert nem a vidékiek fognak elmenni szavazni - hiszen eleve vidéken kisebb az ellenzék támogatottsága. De ettől még nem feltétlenül a dk jelöltje lesz a befutó.
Azonban ismét csak Budapest példáját kell látni. Attól mert Karácsony az mszp jelöltje volt, még a dk az ami irányítja a háttérből a dolgokat és nem az mszp. (A P nem létezik, mielőtt valaki jön hogy nem is mszp-s Karácsony).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!