Bort isznak és vizet prédikálnak. Ha egy erkölcs és család vezényszóval vonuló csapat vezetői közt házasságtörő és k*rva van, akkor már elgondolkozom, hogy vajon miért van az egész. Mert ha még a vezetők sem értenek egyet a saját ideológiájukkal, akkor itt nyilván nagy pénzeket akasztanak le, ergo egy kicsit sem jobbak másoknál. Ha meg egy kicsit sem jobbak másoknál, mégis ezt akarják elhitetni az emberekkel, akkor még rosszabbak annál, aki beismeri, hogy ő esendő ember.
Ezen kívül a személyes bajom velük az, hogy nem individuumokra, hanem tömegre van szükségük, ami megöli az egyént és az egyén gondolatait... ne már! Hiteltelen, sz@r banda az egész, egyre inkább úgy tűnik.
2010. aug. 18. 17:37
12/23 anonim válasza:
"Több országnak is van gárdája és igenis szükség van rájuk."
Csak az államnak van joga ilyet fenntartani, tudhatnád.
2010. aug. 18. 17:48
13/23 anonim válasza:
"Magával, az hogy gárda, semmi, én is ijesztettem már el magamtól cigányt csak a nevükkel. De az, hogy mindenkiben félelmet gerjesztenek, és egy undorító ocsmány fasiszta bunkó csürhe, az azért már más."
Amikor szükséged volt rá, akkor használtad a nevüket? Akkor jó volt, mikor nyuszi voltál? Most meg fasisztázol?Fúúúúúj!
Gerinctelen.
2010. aug. 18. 17:58
14/23 anonim válasza:
Én csak azt utálom hogy még gyereknapon is fellépnek és előadást tartanak! :@ azt pont gyereknapon rohadtul nem kéne. De magával a Gárdával nincs bajom.
2010. aug. 18. 18:01
15/23 anonim válasza:
Én azt utálom bennük hogy nem lökik a Dunába az mszp "politikusait"
2010. aug. 18. 18:02
16/23 anonim válasza:
"Én azt utálom bennük hogy nem lökik a Dunába az mszp "politikusait"
Már volt ilyen Szálasinak hívták! Éljen a demokrácia.
2010. aug. 18. 18:20
17/23 anonim válasza:
Én például kimondotan szeretem a jobbik rendezvényeit,mert ott rengeteg a gárdista és ezálltal egyáltalán nincs cigány!Ami tök jó,mert elég rossz nézni,hogy én napi 10-12 órában gürizek a saját vállalkozásomban,hogy megélhessek a két gyerekemmel ,de sajnos nem nagyon jut szórakozásra...sőtt!A majálison is kapnak a gyerekeim 3-3ezer Ft-ot és annyi...a segélyekből élő romagyerekek meg ott vernek el több tízezret,pedig a szüleik sosem dolgoztak!De az én meg más becsületes magyar álltal befizetett adónkból apnak segélyt....a többit meg összelopták!Tehát kint esznek isznak zabálnak a rendezvényeken....én már szándékosan csak jobbikos rendezvényekre megyek emiatt!Ráadásul a gyerekeket sem kell annyira féltenem az ilyen helyeken,mert a gárdisták nagyon kedvesek voltak legutóbb is velük!A 8 éves kisfiam félt egyedül a lánchintán és 3 gárdistaegyenruhás srác felült vele,hogy ne féljen és végig fogták a hintát mert a fiam nagyon régóta szerette volna kipróbálni és ragaszkodott hozzá,hogy felül én hiába szerettem volna lebeszélni...sőtt!Volt hogy Kárpátia koncert után amire a naygobbik gyermekem miatt mentünk ki hazavittek bennünket kocsival!Nem féltem beszálni hozzájuk,mert nagyon kedvesek és a magyarokkal igenis rendesek!Bár én nem vagyok gárdista és jobbikos sem!De ez szimpatikus tőlük!A rendezvényeikre meg igenis rengeteg családos kisgyermekes ember jár pont emiatt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!