Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyra szavazók: Mennyire...

Karácsonyra szavazók: Mennyire csalódtatok, hogy Karácsony a megválasztása után ennyi helyettessel, tanácsadóval vette körül magát és ennyire megemelte a fizetésük?

Figyelt kérdés
Nem éreztétek magatokat átverve, hogy egyből ilyen éhesen nekiestek a város költségvetésének?

2021. márc. 10. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Nem csalódtam - Ez egy kiérdemelt fizetés, a hosszú nehéz kampány után! 😏
Csalódtam - Ha ezt tudom nem szavaztam volna! 🤬
Csalódtam - Ha ezt tudom inkább Tarlósra/Puzsérra szavazok! 🙄
Kommenteket jöttem olvasni! 🍿
35 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
65%

Tudom, hogy ki van adva, de azért nem bánt téged, hogy a Fidesz mennyivel emelte a képviselők fizetését és a tanácsadók és egyebek létszámát?!

Tarlósnak kb. négy tanácsadóval volt kevesebb, és most egy főpolgármester-helyettessel van csak több.

Inkább a Fideszben csalódtam, mert komolyan azt hittem, hogy a járvány kapcsán legalább megemberelik magukat, de nem, még az emberélet se számít ezeknek.

2021. márc. 10. 10:04
 2/37 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy olyan opció nincs, hogy nem csalódtam, hülye a kérdés. - erre szavaztam volna.
2021. márc. 10. 10:08
 3/37 anonim ***** válasza:
65%

Jujj a sok csúnya helyettes!! (5 fő)

Ezt csak így itt hagyom:

Rekordot döntött az államtitkárok és helyettes államtitkárok száma!

A 13 miniszter, 66 államtitkár és 117 helyettes államtitkár dolgozik jelen pillanatban az Orbán-kormányban. Az RTL Klub híradójának összesítése szerint mindez legalább havi 167 millió forintjába kerül a magyar államnak.

2021. márc. 10. 10:09
 4/37 anonim ***** válasza:
74%

Semennyire nem csalódtam, jobb, ha egy politikus szakértőkkel veszi körbe magát, mint mikor azt hiszi magáról, hogy mindenhez is jobban ért mindenkinél - mint pl. hőnszeretett kormányunk szokta.

Amúgy halkan jegyzem meg, hogy a korábbi fővárosi vezetésben leglaább ennyi tanácsadó volt, csak nem alkalmazásban hanem szerződéses jogviszonyban, ami még ellenőrizhetetlenebb, hogy kinek mire mennyit fizetnek ki és milyen ellenszolgáltatásért.

A fizetésemelésekről kár hazudnod, ugyanis TÖRVÉNY SZABÁLYOZZA a fizetéseket az önkormányzatoknál. Mindenki pont annyit keres amennyit a fidesz által létrehozott és megszavazott törvény előír. Szó sincs róla, hogy Karácsony bárkinek bármiféle fizetéseket emelgetett volna. Ő maga is pont annyi fizetést kap, mint a törvényben előírt.

2021. márc. 10. 10:16
 5/37 anonim ***** válasza:
29%
Várható volt. Nem önállóan cselekszik.
2021. márc. 10. 10:18
 6/37 anonim ***** válasza:
25%

5# az még semmi, hogy önállóan nem is képes cselekedni, de hogy SEMMIT, na az már valami!

Mit is tett Karácsony lassan másfél év alatt??? Na inkább ezen gondolkozzanak el a Bocibárgyú- fanok!!

2021. márc. 10. 10:24
 7/37 anonim ***** válasza:
77%

Fizetéseken nem tud emelni, azt ugyanis az önkormányzati törvény szabályozza. Amit meg pont a Fidesz emelt azzal, hogy hozzákötötte az államtitkári alapilletményhez.

De nyilván nem kell gondolkodni, mert feltűnt volna, hogy az ország összes önkormányzatánál ugyanannyival (államtitkári béremelés mértékével) emelkedtek a fizetések.

2021. márc. 10. 10:24
 8/37 anonim ***** válasza:
62%

6

Talán ha a kormány nem vonna el minden forrást a fővárostól nem az életben maradásért küzdene Budapest.

2021. márc. 10. 10:26
 9/37 anonim ***** válasza:
28%
8# majd ha tájékozódsz, hogy hogy áll Budapest anyagi szempontból, akkor nem írsz hülyeségeket...
2021. márc. 10. 10:31
 10/37 A kérdező kommentje:
8: ha ebből bármi is igaz lenne, akkor főleg nem lenne ok, ekkora fizuemelésekre, több,mint 40 tanácsadóval. De ezek szerint az én logikám a rossz... 🤷‍♂️
2021. márc. 10. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!