Karácsonyra szavazók: Mennyire csalódtatok, hogy Karácsony a megválasztása után ennyi helyettessel, tanácsadóval vette körül magát és ennyire megemelte a fizetésük?
Tudom, hogy ki van adva, de azért nem bánt téged, hogy a Fidesz mennyivel emelte a képviselők fizetését és a tanácsadók és egyebek létszámát?!
Tarlósnak kb. négy tanácsadóval volt kevesebb, és most egy főpolgármester-helyettessel van csak több.
Inkább a Fideszben csalódtam, mert komolyan azt hittem, hogy a járvány kapcsán legalább megemberelik magukat, de nem, még az emberélet se számít ezeknek.
Jujj a sok csúnya helyettes!! (5 fő)
Ezt csak így itt hagyom:
Rekordot döntött az államtitkárok és helyettes államtitkárok száma!
A 13 miniszter, 66 államtitkár és 117 helyettes államtitkár dolgozik jelen pillanatban az Orbán-kormányban. Az RTL Klub híradójának összesítése szerint mindez legalább havi 167 millió forintjába kerül a magyar államnak.
Semennyire nem csalódtam, jobb, ha egy politikus szakértőkkel veszi körbe magát, mint mikor azt hiszi magáról, hogy mindenhez is jobban ért mindenkinél - mint pl. hőnszeretett kormányunk szokta.
Amúgy halkan jegyzem meg, hogy a korábbi fővárosi vezetésben leglaább ennyi tanácsadó volt, csak nem alkalmazásban hanem szerződéses jogviszonyban, ami még ellenőrizhetetlenebb, hogy kinek mire mennyit fizetnek ki és milyen ellenszolgáltatásért.
A fizetésemelésekről kár hazudnod, ugyanis TÖRVÉNY SZABÁLYOZZA a fizetéseket az önkormányzatoknál. Mindenki pont annyit keres amennyit a fidesz által létrehozott és megszavazott törvény előír. Szó sincs róla, hogy Karácsony bárkinek bármiféle fizetéseket emelgetett volna. Ő maga is pont annyi fizetést kap, mint a törvényben előírt.
5# az még semmi, hogy önállóan nem is képes cselekedni, de hogy SEMMIT, na az már valami!
Mit is tett Karácsony lassan másfél év alatt??? Na inkább ezen gondolkozzanak el a Bocibárgyú- fanok!!
Fizetéseken nem tud emelni, azt ugyanis az önkormányzati törvény szabályozza. Amit meg pont a Fidesz emelt azzal, hogy hozzákötötte az államtitkári alapilletményhez.
De nyilván nem kell gondolkodni, mert feltűnt volna, hogy az ország összes önkormányzatánál ugyanannyival (államtitkári béremelés mértékével) emelkedtek a fizetések.
6
Talán ha a kormány nem vonna el minden forrást a fővárostól nem az életben maradásért küzdene Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!